De waarheid over wittere tanden

De waarheid over wittere tanden

Het witten van je tanden is een grote trend. Door al die nieuwe methodes die je thuis kunt gebruiken of bij de tandarts kunt laten doen, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Echter, dagelijks de juiste producten gebruiken, is een van de beste manieren om je witte tanden te beschermen en te behouden.


Laten we beginnen met de tandpasta. Wanneer je tandpasta koopt, kijk dan of er pyrofosfaten in zitten. Dit actieve ingrediënt helpt tandsteenvorming te verminderen en helpt aanslag die je tanden gelig maken te verminderen.

de waarheid over Witte tanden

Ook moet je letten op je tandenborstel. Dat is waarschijnlijk de belangrijkste factor bij het witter maken van je tanden en maakt een groot verschil. Je wilt een borstel die zoveel mogelijk tandplak verwijdert, want tandplak produceert tandsteen, een van de grootste oorzaken van gelige tanden. Ondanks dat er een groot assortiment handmatige tandenborstels voor wittere tanden verkrijgbaar is, zal een elektrische borstel altijd meer tandplak verwijderen indien hij op de juiste manier gebruikt wordt.

Oral-B heeft fantastische elektrische tandenborstels in het assortiment en ook een vervangborstelkop, genaamd de 3D White. Deze borstelkop helpt je tanden wit te blijven omdat er een klein polijstkommetje op zit dat meer tandpasta vasthoudt en op een zachte manier vlekken en aanslag van het glazuur verwijdert. Door twee keer per dag deze borstelkop te gebruiken kun je heel wat vlekjes wegwerken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Vraag je tandarts om advies als je een meer drastische methode wilt. Wanneer je echter dagelijks vlekken op het glazuur te lijf wil gaan, kun je met deze aanpassingen en poetstechnieken al een heel eind komen voor een wittere glimlach.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

yelke

yelke

gemeld

zou ik wel is willen proberen zo een electrische tandenborstel , heb veel last met de tanden glazuur enzo eraf plus vele gaatjes ik ga wel 2 soms 4 keer naar de tandarts per jaar

  • melden
seske

seske

gemeld

Ik gebruik nu een maand een elektrische borstel de Pro 2000 van Oral-b en ook de tandpasta van Oral-B (Multi bescherming) daar zit ook withening in. Na een maand zie ik het verschil. Maar ik ben er vrij zeker van dat dit komt door de opzetborstel die ik gebruik. Vroeger poetste ik namelijk ook 2x per dag mijn tanden met een manuele borstel en gebruikte ik ook de tandpasta's van Oral-B. Maar met Pro 2000 merk ik werkelijk het verschil tegenover vroeger met de manuele borstel.

  • melden
bonnie2014

bonnie2014

gemeld

mijn zonen willen geen andere tandpasta niet meer, ze vinden deze een super goede en je tanden worden echt witter.

  • melden

thanks. thanks.

  • melden
yvette.b

yvette.b

gemeld

handig en ik zal er op letten en bedankt voor de tips

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild