De waarheid over wittere tanden

De waarheid over wittere tanden

Het witten van je tanden is een grote trend. Door al die nieuwe methodes die je thuis kunt gebruiken of bij de tandarts kunt laten doen, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Echter, dagelijks de juiste producten gebruiken, is een van de beste manieren om je witte tanden te beschermen en te behouden.


Laten we beginnen met de tandpasta. Wanneer je tandpasta koopt, kijk dan of er pyrofosfaten in zitten. Dit actieve ingrediënt helpt tandsteenvorming te verminderen en helpt aanslag die je tanden gelig maken te verminderen.

de waarheid over Witte tanden

Ook moet je letten op je tandenborstel. Dat is waarschijnlijk de belangrijkste factor bij het witter maken van je tanden en maakt een groot verschil. Je wilt een borstel die zoveel mogelijk tandplak verwijdert, want tandplak produceert tandsteen, een van de grootste oorzaken van gelige tanden. Ondanks dat er een groot assortiment handmatige tandenborstels voor wittere tanden verkrijgbaar is, zal een elektrische borstel altijd meer tandplak verwijderen indien hij op de juiste manier gebruikt wordt.

Oral-B heeft fantastische elektrische tandenborstels in het assortiment en ook een vervangborstelkop, genaamd de 3D White. Deze borstelkop helpt je tanden wit te blijven omdat er een klein polijstkommetje op zit dat meer tandpasta vasthoudt en op een zachte manier vlekken en aanslag van het glazuur verwijdert. Door twee keer per dag deze borstelkop te gebruiken kun je heel wat vlekjes wegwerken.

Oral-B PRO 600 Crossaction
Oral-B PRO 600 Cross Action

Verwijdert tot 100% meer tandplak*

Ontdek nu!

Vraag je tandarts om advies als je een meer drastische methode wilt. Wanneer je echter dagelijks vlekken op het glazuur te lijf wil gaan, kun je met deze aanpassingen en poetstechnieken al een heel eind komen voor een wittere glimlach.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Veronique

gemeld

����������������������

  • melden

Veronique

gemeld

����������������������

  • melden
MARMI

MARMI

gemeld

Wij gebruiken al vele jaren de ronde electrische tandenborstel én met succes! Daarbij regelmatig spoelen met Listerine en zelden moet ik (en mijn partner) tandsteen laten verwijderen. Eenmaal/jaar een controlebezoek bij de tandarts volstaat.

  • melden
yelke

yelke

gemeld

zou ik wel is willen proberen zo een electrische tandenborstel , heb veel last met de tanden glazuur enzo eraf plus vele gaatjes ik ga wel 2 soms 4 keer naar de tandarts per jaar

  • melden
seske

seske

gemeld

Ik gebruik nu een maand een elektrische borstel de Pro 2000 van Oral-b en ook de tandpasta van Oral-B (Multi bescherming) daar zit ook withening in. Na een maand zie ik het verschil. Maar ik ben er vrij zeker van dat dit komt door de opzetborstel die ik gebruik. Vroeger poetste ik namelijk ook 2x per dag mijn tanden met een manuele borstel en gebruikte ik ook de tandpasta's van Oral-B. Maar met Pro 2000 merk ik werkelijk het verschil tegenover vroeger met de manuele borstel.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina