De waarheid over wittere tanden

De waarheid over wittere tanden

Het witten van je tanden is een grote trend. Door al die nieuwe methodes die je thuis kunt gebruiken of bij de tandarts kunt laten doen, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Echter, dagelijks de juiste producten gebruiken, is een van de beste manieren om je witte tanden te beschermen en te behouden.


Laten we beginnen met de tandpasta. Wanneer je tandpasta koopt, kijk dan of er pyrofosfaten in zitten. Dit actieve ingrediënt helpt tandsteenvorming te verminderen en helpt aanslag die je tanden gelig maken te verminderen.

de waarheid over Witte tanden

Ook moet je letten op je tandenborstel. Dat is waarschijnlijk de belangrijkste factor bij het witter maken van je tanden en maakt een groot verschil. Je wilt een borstel die zoveel mogelijk tandplak verwijdert, want tandplak produceert tandsteen, een van de grootste oorzaken van gelige tanden. Ondanks dat er een groot assortiment handmatige tandenborstels voor wittere tanden verkrijgbaar is, zal een elektrische borstel altijd meer tandplak verwijderen indien hij op de juiste manier gebruikt wordt.

Oral-B heeft fantastische elektrische tandenborstels in het assortiment en ook een vervangborstelkop, genaamd de 3D White. Deze borstelkop helpt je tanden wit te blijven omdat er een klein polijstkommetje op zit dat meer tandpasta vasthoudt en op een zachte manier vlekken en aanslag van het glazuur verwijdert. Door twee keer per dag deze borstelkop te gebruiken kun je heel wat vlekjes wegwerken.

Vraag je tandarts om advies als je een meer drastische methode wilt. Wanneer je echter dagelijks vlekken op het glazuur te lijf wil gaan, kun je met deze aanpassingen en poetstechnieken al een heel eind komen voor een wittere glimlach.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

seske

seske

gemeld

Ik gebruik nu een maand een elektrische borstel de Pro 2000 van Oral-b en ook de tandpasta van Oral-B (Multi bescherming) daar zit ook withening in. Na een maand zie ik het verschil. Maar ik ben er vrij zeker van dat dit komt door de opzetborstel die ik gebruik. Vroeger poetste ik namelijk ook 2x per dag mijn tanden met een manuele borstel en gebruikte ik ook de tandpasta's van Oral-B. Maar met Pro 2000 merk ik werkelijk het verschil tegenover vroeger met de manuele borstel.

  • melden
bonnie2014

bonnie2014

gemeld

mijn zonen willen geen andere tandpasta niet meer, ze vinden deze een super goede en je tanden worden echt witter.

  • melden
tomiieeenl1

tomiieeenl1

gemeld

thanks. thanks.

  • melden
yvette.b

yvette.b

gemeld

handig en ik zal er op letten en bedankt voor de tips

  • melden
Stéfie

Stéfie

gemeld

Witte verzorgde tanden vind ik héél belangrijk. Daarom poets ik ook twee tot drie keer per dag mijn tanden met een gewone tandenborstel (geen elektrische). Het artikel heeft me geholpen, altijd kijk ik of er fluoride in mijn tandpasta zit, maar nu zal ik ook letten op pyrofosfaten !

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Oral-B PRO 600 Cross Action

Oral-B PRO 600 Cross Action, Elektrische tandenborstel

Oral-B PRO 600 Crossaction

Verwijdert tot 100% meer tandplak*

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger
5

Van hamburgers wordt echt iedereen gelukkig. Maar gezond zijn ze niet echt. Geen nood, wij hebben een geweldig recept voor zelfgemaakte visburgers die barsten van de smaak én laag in vetgehalte zijn. Smullen maar!

You have already participated to this slideshow
Oral-B SmartSeries 4000

Oral-B SmartSeries 4000, Elektrische tandenborstel

Smartseries-4000-packshot

De elektrische tandenborstels van Oral-B: nog effectiever dan een manuele tandenborstel

(7)