Een stralende glimlach

Een stralende glimlach

Zin in een schitterende glimlach? Het kan met deze tips en goede gewoonten.


Let op, niet alles is wat het lijkt! We passen alvast onze voeding aan

Ik gebruik vakkundige producten voor witte tanden

Oral-B 3D White Luxe Perfection is de enige tandpasta die in staat is tot 100 % van de verkleuringen te verwijderen in slechts 3 dagen! Met zijn Glass H-technologie, zijn tanden witter, ontdaan van bacteriën en vooral gezonder. Voor een duurzaam resultaat, gebruik hem samen met de 3D White Luxe Whitening Accelerator, de wit-booster die een beschermend schild vormt, en met het 3D White Luxe Glamorous Rinse mondwater.

Ik hydrateer en verzorg mijn lippen

Een sterrenglimlach beperkt zich niet alleen tot witte tanden, we moeten ook onze mond verzorgen en mooi tot zijn recht laten komen. Daarvoor is het van het allergrootste belang dat we onze lippenstift juist kiezen en eveneens de geschikte bescherming en vochtinbrengende producten gebruiken. Als uw lippen beschadigd zijn, doet een lichte peeling wonderen, indien hij wordt opgevolgd door een met glycerine of galamboter (karité) verrijkte balsem, die uw lippen soepeler maken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ik verstevig mijn gezichtsomtrek en ik versterk mijn kin

Een mooie glimlach gaat samen met een welgevormd gezicht. Kobido, een oude methode uit Japan, is veel meer dan gewoon een gezichtsmassage. De techniek wisselt druk en glijdende bewegingen af om de huid meer volume te geven en glad te maken waardoor zijn teint versterkt, zoals een lifting. Een hermodelerende en relaxerende verzorging die vooral op het onderste gedeelte van het aangezicht wordt toegepast om de kin, de hals en de décolleté te verstevigen en bijgevolg ook de glimlach...

Het advies van Shakira

De laatste jaren, hebben we spectaculaire veranderingen vastgesteld in de manier waarop we ons haar en onze huid verzorgen. De alles-in-een of de multitaskers zijn vervangen door innovatieve hoogtechnologische producten met geconcentreerde formules voor een vakkundig resultaat. Serums, oliën en maskers moedigen ons aan om wat meer tijd en aandacht aan ons dagelijks schoonheidsritueel te besteden om de gewenste resultaten te verkrijgen. Toch is er een aspect van de schoonheidsverzorging dat vaak verwaarloosd wordt, ondanks zijn belangrijke invloed: de glimlach.

De meesten onder ons blijven bij dezelfde tandpasta en tandenborstel terwijl we zonder lang aarzelen voortdurend op zoek gaan naar het ideale product voor de huid. Hoeveel tijd besteedt u aan uw tanden? Oral-B 3D White Luxe Perfection onthult een nieuw schoonheidsritueel in 3 stappen voor wittere tanden die mooier schitteren. Geef uw glimlach de aandacht die hij verdient.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador