Genieten van een barbecue ondanks een kunstgebit

genieten-van-een-barbecue-ondanks-een-kunstgebit

Een goed gevuld en fijn sociaal leven helpt, voor zowel jong als oud, om stress en droefheid te verjagen en zelfs om ziektes te voorkomen. Niets beter dan samen met vrienden en buren te barbecueën op een prachtige zonnige dag!


Hieronder vind je alle tips voor een geslaagde barbecue.

Eerst en vooral moet je een plek uitkiezen. Buiten feesten is leuk, maar je moet steeds voorbereid zijn op onaangekondigde motregen. Als je de barbecue in een tuin wilt laten plaatsvinden, voorzie dan ook een grote tafel binnenshuis. Als je de barbecue echter in een park wilt organiseren, let er dan op dat er dichtbij een afdak te vinden is waaronder je kunt schuilen mocht het regenen.

Vlees zal het hoofdingrediënt van de dag vormen, dus kies voor hoogwaardige stukken vlees, zoals bacon, ribbetjes en steak. En vergeet de groenten niet! Ze vormen een uitstekend bijgerecht bij vlees en zullen zeker in de smaak vallen bij vegetarische vrienden. Aubergine, courgette, maïskolven en paprika's zijn ideaal. Als je vrienden graag iets meebrengen, kun je voorstellen dat ze voor wat drank zorgen. Zo is er voldoende keuze en zal iedereen wel zijn gading vinden.

 Wat je absoluut niet mag vergeten, zijn de dressings. Zet zeker de klassieke dressings klaar, maar je kunt ook een verfrissende guacamole serveren. Die is snel klaar en zal ongetwijfeld indruk maken. Nu nog wat brood en het feest kan beginnen!

Personen met een kunstgebit kunnen moeite hebben om vlees en bepaalde groenten te eten, maar met de juiste kleefpasta zal dit geen probleem vormen.

Misschien kan jouw barbecue wel tippen aan de grootste van de wereld die plaatsvond in Uruguay met meer dan 10.000 kg gegrild vlees! Hoe dan ook, jouw feest − ook al is het iets kleinschaliger − zal vast en zeker even leuk worden! Het enige wat je nu nog moet doen, is van je barbecue en het goede gezelschap genieten. Het fijne is dat je echt alles kunt eten en bijten, want je kunstgebit zal stevig blijven zitten dankzij Fixodent Plus: zo sterk als natuurlijke tanden!

 

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Hoe breng je een kunstgebit aan?

Hoe breng je een kunstgebit aan?

hoe-breng-je-een-kunstgebit-aan

Een kunstgebit aanbrengen is makkelijk als je weet hoe het moet. Bekijk de video en ontdek hoe je in 3 stappen je kunstgebit makkelijk en comfortabel aanbrengt. Onze tips zijn voor gedeeltelijke of volledige tandprothesen. Dankzij een kleefpasta zie je nauwelijks het verschil tussen je prothese en je natuurlijke tanden.