Hoe breng je een kunstgebit aan?

Een kunstgebit aanbrengen is makkelijk als je weet hoe het moet. Bekijk de video en ontdek hoe je in 3 stappen je kunstgebit makkelijk en comfortabel aanbrengt. Onze tips zijn voor gedeeltelijke of volledige tandprothesen. Dankzij een kleefpasta zie je nauwelijks het verschil tussen je prothese en je natuurlijke tanden.


Wanneer je glimlach 100% goed zit, ben je helemaal klaar om volop van het leven te genieten. En alles wat erbij hoort. Bij
 Fixodent willen we deze droom realiseren. We doen er alles aan om je te helpen je stralende glimlach te behouden en je leven gemakkelijker te maken. Het kunstgebit voelt zo aangenaam dat je haast vergeet dat je een prothese draagt!

Bekijk zeker ook onze andere Fixodent-video’s. We geven je heel wat tips en nuttig advies om volop van het leven te genieten met een tandprothese.

Fixodent Pro Zorg & Verfrissing
Fixodent Pro Zorg & Verfrissing

Presteert beter zoals een natuurlijk gebit

Ontdek nu!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Belggirl

Belggirl

gemeld

Jammer dat fixodent zich voordoet als wondermiddel, de kleefpasta helpt wel een beetje mee om het gebit ter plaatste te houden, maar dit hangt vooral van de prothese zelf af en of de drager nog veel bot heeft waar de prothese op rust. Soms is het beter om de prothese eens te laten aanpassen dan direct op kleefpasta over te stappen. Als de prothese na een rebasing (aanpassing) nog steeds te los zit kan fixodent als hulpmiddel dienen.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina