Ken jij je tandenborstel? Hier moet je op letten bij de aanschaf van een tandenborstel.

Ken jij je tandenborstel? Hier moet je op letten bij de aanschaf van een tandenborstel.

Weten welke tandenborstel bij je past, zou vast onderdeel moeten zijn van je mondverzorgingsritueel.


Je tanden twee keer per dag poetsen is essentieel voor een goede mondhygiëne. Je bent meer geneigd je tanden goed te blijven verzorgen als je de juiste tandenborstel gebruikt die ook comfortabel aanvoelt. En let daarbij dan vooral op de borstelharen.
Lees dus de volgende keer als je een tandenborstel koopt, of dat nu een hand- of een elektrische borstel is, op de verpakking met welke soort borstelharen hij is uitgerust. Er zijn verschillende types borstelharen die bedoeld zijn voor verschillende behoeftes. Elektrische tandenborstels hebben ook verschillende opzetborstels en zijn uitgerust met verschillende eigenschappen. Wij geven je wat basisinformatie om je te helpen kiezen wat jouw mond en tanden lekker vinden:

Medium of soft: De meeste tandartsen adviseren een tandenborstel met zachte borstelharen en extra zachte borstelharen voor als je gevoelige tanden of tandvlees hebt of aan het herstellen bent van een dentale ingreep. Sommige mensen hebben gewoon een voorkeur voor zachte borstelharen. Veel mensen zonder gevoelige tanden of tandvlees geven echter de voorkeur aan wat steviger borstelharen omdat ze geloven dat die effectiever tandplak en vlekken van de tanden kunnen verwijderen. Dat is echter niet het geval. Je kunt je tanden heel effectief poetsen met zachte en extra zachte borstelharen.

Oral-B PRO 600 Crossaction
Oral-B PRO 600 Cross Action

Verwijdert tot 100% meer tandplak*

Ontdek nu!

Vormen en maten: De technologie op tandenborstelgebied is de laatste jaren heel erg ontwikkeld, waardoor je kunt kiezen uit tandenborstels met heel veel typen borstelharen. Sommige tandenborstels en elektrische borstels zijn bijvoorbeeld uitgerust met borstels in de vorm van een kommetje zodat je goed rond de tanden kunt poetsen. Andere hebben een diagonaal patroon om de zijkanten van de tanden en de tandvleeslijn goed te kunnen bereiken of een mengeling van kortere en langere borstelharen die goed tussen de tanden kunnen reinigen. Vervangopzetborstels zijn tevens verkrijgbaar in verschillende maten voor verschillende monden en manieren van poetsen.

Ontdek alle producten van Oral-B hier.

 

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina