Kies het juiste opzetborsteltje

Kies het juiste opzetborsteltje

Oral-B heeft zes verschillende opzetborsteltjes die voor een perfecte mondhygiëne zorgen. Elke opzetborstel past bovendien op elk type elektrische tandenborstel. *


1. Opzetborsteltje Cross Action
De vorm van de borstelkop van de Oral-B Cross Action heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. De borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel, voor een perfect schone mond.

2. Opzetborsteltje Precision Clean
Omvat elke tand om deze compleet te reinigen en het tandvlees gezonder te maken**

3. Opzetborsteltje Floss Action
Met MicroPulse-borstelharen die diep tussen de tanden komen om tandplak te verwijderen. Voor een superieure reiniging tussen de tanden.**

Oral-B 3D White Luxe Parelglans
Oral-B 3D White Luxe Parelglans
(38)

Wittere* tanden in 7 dagen en helpt toekomstige verkleuringen te voorkomen.

Ontdek nu!

4. Opzetborsteltje TriZone
Met innovatieve borstelharen voor een drievoudige reiniging die 2x dieper tussen de tanden komt en tandplak op superieure wijze verwijdert.

5. Opzetborsteltje Sensitive
Voor een zachte poetsbeurt die ideaal is voor de dagelijkse verzorging van gevoelige tanden en tandvlees.

6. Opzetborsteltje 3D White
Voor het mild verwijderen van oppervlakkige verkleuringen. Met een op de tandheelkunde geïnspireerde rubberen polijstcup die voor natuurlijk wittere tanden zorgt.

Wanneer zijn de borsteltjes aan vervanging toe?
Als de kleur van de indicatorborstelharen tot halverwege is vervaagd, weet je dat de opzetborstel moet worden vervangen om goed te kunnen blijven poetsen. Tandartsen raden aan elke drie maanden de opzetborsteltjes te vervangen.

*met uitzondering van Pulsonic & CrossAction power
**in vergelijking met een manuele tandenborstel

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Nikita1

Nikita1

gemeld

Sinds kort gebruik ik ook een elektrische tandenborstel. Voorheen wilde ik nooit geloven dat dit beter was voor mijn tanden, maar ik voel toch wel en verschil. Ik kan veel beter achterin mijn mond.

  • melden
seske

seske

gemeld

Ik gebruik momenteel het opzetborsteltje Cross Action. Ik ben er zeer tevreden over, ik heb gladdere tanden, en verminderde tandplak, ook heb wel wat wittere tanden maar dit is ook in samenwerking met de tandpasta van Oral-B (Multi bescherming). Ik heb gelezen dat in deze tandpasta ook whitening zit. Ik ga nu het 3D White en het sensitive opzetborstelje aankopen. Die wil ik zeer graag uitproberen. Het Cross Action borsteltje zal ik ook in mijn voorraad behouden.

  • melden
Cindy1105

Cindy1105

gemeld

Ik heb het borsteltje Crossaction geprobeerd en het verwijderd inderdaad veel meer tandplak dan een manuele tandenborstel. Ik ben echt zeer tevreden over dit borsteltje. Een echte aanrader!

  • melden
Kenzo

Kenzo

gemeld

Interessant zoveel opzetborsteltjes!!!!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer