Mijn ontdekkingstocht samen met mijn Pro 2000 van Oral-B

Mijn ontdekkingstocht samen met mijn Pro 2000 van Oral-B

Dit is echt een ontdekkingstocht. Ik gebruik de Pro 2000 nu 4 weken en vandaag heb ik iets nieuws ontdekt wat ik voordien nog niet gevoeld had. Vanmorgen tijdens het poetsen was mijn tong vlak achter mijn tanden en ineens voelde ik de haartjes van het borsteltje aan mijn tong, geweldig toch wat de elektrische borstel me allemaal bied. Ik denk dat de blauwe kleur snel zal vervagen zoals ik nu graag en meer mijn tanden poets. Vroeger veranderde ik ook snel mijn manuele borstel. Het is anders wat zinloos hé, als de werking eruit is en je gebit niet meer grondig gereinigd is. Ik ben echt fier op mijn Pro 2000, hij heeft me een mooier en gezonder gebit bezorgt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

dirgni

dirgni

gemeld

Wow, wat een verschil met een manuele poetsbeurt. Gladde tanden zelfs na het eerste gebruik. De borstelhaartjes geven zelfs de moeilijks te bereiken plekjes een een grondige poetsbeurt. Geen bloedend tandvlees dat is zelfs uitzonderlijk bij mij. Deze elektrische tandenborstel voldoet aan al mijn verwachtingen.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Oral-B PRO 600 Cross Action

Oral-B PRO 600 Cross Action, Elektrische tandenborstel

Oral-B PRO 600 Crossaction

Verwijdert tot 100% meer tandplak*

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
witte was

witte was

Geschreven door murpke een lid van Zin in meer,05 november 2015

Tien op tien voor je mondhygiëne

Tien op tien voor je mondhygiëne

Tien op tien voor je mondhygiëne

Tests hebben uitgewezen dat wanneer Oral-B Pro-Expert tandpasta wordt gebruikt in combinatie met een Oral-B elektrische tandenborstel, gebruikers tot 5x schonere tanden hebben dan met een gewone tandpasta en een manuele tandenborstel. Dit is dankzij de combinatie van (enkele van) Oral-B’s beste technologieën.