whitening tandpaste

Onze visie op mondverzorging

De visie op mondverzorging zal compleet veranderen met de lancering van deze drie nieuwe producten! Voor meer informatie kan je hier terecht.


We zijn blij drie nieuwe producten te mogen voorstellen aan het grote publiek. Hierbij introduceren we dus de Oral-B 3D White Luxe Perfection tandpasta: de meest krachtige whitening tandpaste die we tot nog toe gelanceerd hebben. Daarnaast komt ook de Oral-B 3D White Luxe Whitening versneller, om een intensieve witmakende behandeling te garanderen na het poetsen van je tanden. En tenslotte is er het Oral-B 3D White Luxe mondwater: je behoudt de natuurlijke witheid van je tanden, zelfs daar waar de tandenborstel niet bij kan.

Oral-B 3D White Luxe Perfection tandpasta zorgt voor betere oppervlakte reiniging van het gebit en is een krachtige witmaker. De microbolletjes zorgen voor snellere en schonere poetsresultaten. Het is klinisch bewezen dat de tandpasta binnen 3 dagen zorgt voor 100% minder oppervlakte vlekken op het gebit. Tanden blijven tevens langer wit dankzij het anti-vlekken schild. Daarnaast bevat de tandpasta oplosbaar natriumfluoride dat het glazuur versterkt en helpt gaatjes te voorkomen. Zo hebben we na het poetsen een koel en fris gevoel!

Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller bezit een hoge concentratie versnellende polyfosfaat technologie bewapend met het dual silica systeem. Het is ook klinisch bewezen dat Oral-B 3D White Luxe Whitening verseller wittere tanden kan waarmaken, vooral op plekken waar de tandborstel niet bij kan. Ook is het resultaat langer zichtbaar dan wanneer we slechts een tandpasta zou gebruiken. Het tandglazuur wordt beschermd en het gebit krijgt een ware boost die zal zorgen voor een completere gebitsverzorging!

Het Oral-B 3D White Luxe Glamoureuze Schijn Mondwater vervolledigt deze nieuwe routine voor mond- en tandhygiëne voor een stralende glimlach, aangezien het helpt om de natuurlijke witte kleur van de tanden te behouden en de vorming van tandsteen te voorkomen.

Oral-B 3D white
Oral-B 3D White
(172)

Zichtbaar wittere tanden in twee weken*

Ontdek nu!

Het zorgt ook voor een aangename frisheid van munt voor een langdurig fris en schoon gevoel. Het vrijwaart ook de natuurlijke witte kleur van de tanden, zelfs op plaatsen waar de borstel niet bij kan.

Dit mondwater bevat fluor, een ingrediënt waarvan algemeen geweten is dat het de tanden beschermt en het tandglazuur versterkt. Fluor helpt om het glazuur te remineraliseren.

Dit mondwater werd speciaal ontwikkeld voor regelmatig gebruik, 1 à 2 keer per dag, in het kader van een gezonde routine voor mond- en tandhygiëne.

Gebruik je deze drie producten samen en dan kan je zeker zijn van een snelle en stralende witte glimlach!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Belggirl

Belggirl

gemeld

Ik heb dit product uitgetest door de rechter kant van mijn gebit met de whitening tandpasta te poetsen en links met een gewone, na 3 weken zag je geen verschil.

  • melden
kapstok

kapstok

gemeld

Ik ga deze tandpasta van oral-B eens uitproberen, een stralende glimlach is belangrijk voor mij.

  • melden
hilowell

hilowell

gemeld

Mooie tanden en een goed verzorgd gebid vind ik heel belangrijk daarom sta ik altijd open om iets nieuws uit te proben

  • melden
diaantje

diaantje

gemeld

Ik gebruik al jaren Oral B maar zie helemaal geen verschil. Gele tanden is genetisch bepaald en daar kan men weinig aan veranderen door enkel en alleen een tandpasta te gebruiken.

  • melden
anjele

anjele

gemeld

Testen doe ik graag ik wil altijd het nieuwste uitproberen

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild