Tanden poetsen: pure fun!

Tanden poetsen: pure fun!

Een vluggertje met de tandenborstel is geen optie… Voor een stralende glimlach moet je nu eenmaal poetsen. Gelukkig zijn die twee minuten zo voorbij: dankzij deze vier tips wordt tanden poetsen pure fun.


1. Goooodmorning!

Het effect van een kop sterke koffie, maar dan wel 100% gezond: knal je favoriete song door de badkamer en laat je maar eens lekker gaan.

2. Even doorzakken...

Buik intrekken, billen samenknijpen en door de knieën: twintig squats (of kniebuigingen) met de benen en voeten tegen mekaar, twintig met de voeten op heupbreedte en als dessertje tien squats op één been.

3. Opgeruimd staat netjes

Zakdoekjes en oogwatjes in de vuilnisemmer, make-up en verzorgingsproducten in de kast: kortom, tijd voor 'n minischoonmaak!

4. Kijken, keuren, kiezen

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Kleerkast open en combinaties uitdenken: een jeans met fleurig bloesje, een gebloemde jurk met laarzen, een stoere jumpsuit? Je hebt twee minuten bedenktijd!

5. Wekdienst mét geduld

Kriebelen, aaien, zachtjes praten: wie kleine kinderen heeft, weet dat het wekken tijd en geduld vraagt. Laat hen maar rustig wakker worden, intussen poets jij grondig je tanden schoon.

6. Frisse neus

Iedereen uit z’n bed gerold? Doe dan met de tandenborstel in de hand een huishoudrondje: zet ramen en deuren open en laat de frisse lucht binnenwaaien. Extra Handige Henriëtta’s schudden meteen ook de kussens even op en gooien de donsdekens netjes open.

7. Trapje hoger

Nog een eenvoudige workout als uitsmijter: hop, de trap op (en af).

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!