Tanden poetsen: pure fun!

Tanden poetsen: pure fun!

Een vluggertje met de tandenborstel is geen optie… Voor een stralende glimlach moet je nu eenmaal poetsen. Gelukkig zijn die twee minuten zo voorbij: dankzij deze vier tips wordt tanden poetsen pure fun.


1. Goooodmorning!

Het effect van een kop sterke koffie, maar dan wel 100% gezond: knal je favoriete song door de badkamer en laat je maar eens lekker gaan.

2. Even doorzakken...

Buik intrekken, billen samenknijpen en door de knieën: twintig squats (of kniebuigingen) met de benen en voeten tegen mekaar, twintig met de voeten op heupbreedte en als dessertje tien squats op één been.

3. Opgeruimd staat netjes

Zakdoekjes en oogwatjes in de vuilnisemmer, make-up en verzorgingsproducten in de kast: kortom, tijd voor 'n minischoonmaak!

4. Kijken, keuren, kiezen

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Kleerkast open en combinaties uitdenken: een jeans met fleurig bloesje, een gebloemde jurk met laarzen, een stoere jumpsuit? Je hebt twee minuten bedenktijd!

5. Wekdienst mét geduld

Kriebelen, aaien, zachtjes praten: wie kleine kinderen heeft, weet dat het wekken tijd en geduld vraagt. Laat hen maar rustig wakker worden, intussen poets jij grondig je tanden schoon.

6. Frisse neus

Iedereen uit z’n bed gerold? Doe dan met de tandenborstel in de hand een huishoudrondje: zet ramen en deuren open en laat de frisse lucht binnenwaaien. Extra Handige Henriëtta’s schudden meteen ook de kussens even op en gooien de donsdekens netjes open.

7. Trapje hoger

Nog een eenvoudige workout als uitsmijter: hop, de trap op (en af).

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina