Tanden poetsen: pure fun!

Tanden poetsen: pure fun!

Een vluggertje met de tandenborstel is geen optie… Voor een stralende glimlach moet je nu eenmaal poetsen. Gelukkig zijn die twee minuten zo voorbij: dankzij deze vier tips wordt tanden poetsen pure fun.


1. Goooodmorning!

Het effect van een kop sterke koffie, maar dan wel 100% gezond: knal je favoriete song door de badkamer en laat je maar eens lekker gaan.

2. Even doorzakken...

Buik intrekken, billen samenknijpen en door de knieën: twintig squats (of kniebuigingen) met de benen en voeten tegen mekaar, twintig met de voeten op heupbreedte en als dessertje tien squats op één been.

3. Opgeruimd staat netjes

Zakdoekjes en oogwatjes in de vuilnisemmer, make-up en verzorgingsproducten in de kast: kortom, tijd voor 'n minischoonmaak!

4. Kijken, keuren, kiezen

Kleerkast open en combinaties uitdenken: een jeans met fleurig bloesje, een gebloemde jurk met laarzen, een stoere jumpsuit? Je hebt twee minuten bedenktijd!

5. Wekdienst mét geduld

Kriebelen, aaien, zachtjes praten: wie kleine kinderen heeft, weet dat het wekken tijd en geduld vraagt. Laat hen maar rustig wakker worden, intussen poets jij grondig je tanden schoon.

6. Frisse neus

Iedereen uit z’n bed gerold? Doe dan met de tandenborstel in de hand een huishoudrondje: zet ramen en deuren open en laat de frisse lucht binnenwaaien. Extra Handige Henriëtta’s schudden meteen ook de kussens even op en gooien de donsdekens netjes open.

7. Trapje hoger

Nog een eenvoudige workout als uitsmijter: hop, de trap op (en af).

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Met vlotte zomerkleedjes en topjes in het vooruitzicht zijn mooi gebronsde benen en armen een must. Als je een zelfbruinende crème gebruikt, dan zijn deze tips onmisbaar voor een vlekkeloos resultaat.

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

De zomer komt er weer aan! Haal die rokjes en zomerjurkjes al maar boven... Echter, een mooie, elegante look behouden gedurende de zomermaanden is soms moeilijk en daar hoort uiteraard een mooi gebruinde huid bij ... Een goede zelfbruiner is dus een absolute must voor een geslaagde zomer! Maar hoe breng je zo’n product het beste aan zonder dat je lelijke strepen krijgt? Met onze tips heb je gegarandeerd resultaat!

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow