Tien op tien voor je mondhygiëne

Tien op tien voor je mondhygiëne

Tests hebben uitgewezen dat wanneer Oral-B Pro-Expert tandpasta wordt gebruikt in combinatie met een Oral-B elektrische tandenborstel, gebruikers tot 5x schonere tanden hebben dan met een gewone tandpasta en een manuele tandenborstel. Dit is dankzij de combinatie van (enkele van) Oral-B’s beste technologieën.


Oral-B elektrische tandenborstels

Oral-B 3D White Whitening Therapy Glazuurbescherming
Oral-B 3D White Whitening Therapy Glazuurbescherming
(7)

Meer dan alleen whitening*, versterkt en beschermt tandglazuur.

Ontdek nu!

Oral-B elektrische tandenborstels verwijderen tot 100% meer tandplak dan gewone manuele tandenborstels: ze bewegen immers op een heel efficiënte manier zodanig dat tandplak en voedingsresten losgemaakt en verwijderd worden. Doordat de borstelhaartjes in verschillende richtingen bewegen wordt de poetskracht versterkt. Hoe vaker de borstelhaartjes van richting veranderen, hoe groter de poetskracht wordt en hoe grondiger de reiniging.

Een Oral-B elektrische tandenborstel produceert tot 48.000 bewegingen per minuut. De gemiddelde gebruiker van een manuele tandenborstel haalt slechts tot 600 bewegingen per minuut.

Oral-B Pro-Expert tandpasta

Hoewel de link tussen bacteriën en vaak voorkomende mondhygiëne-problemen welgekend is, pakken veel tandpasta’s vandaag nog altijd niet plakbacteriën aan. Een tandpasta met een antibacteriële werking gebruiken, zoals Oral-B Pro-Expert, helpt niet enkel bij het reinigingsproces, maar neutraliseert ook de overgebleven bacteriën in de mond zodat ze minder snel vermenigvuldigen na het poetsen.

Naast een frisse, propere mond met minder bacteriën biedt Oral-B Pro-Expert een waaier aan voordelen dankzij zijn gepatenteerde, ultra-beschermende Stannous Fluoride complex voor gezondere en sterkere tanden.

Oral-B Pro-Expert is gericht op de gebieden waar tandartsen het meest naar kijken met duidelijk merkbare voordelen:
1. Helpt gaatjes voorkomen
2. Helpt tegen tandvleesproblemen beschermen
3. Gaat de opbouw van plak tegen
4. Helpt gevoelige tanden beschermen
5. Versterkt het glazuur
6. Houdt tandsteen onder controle
7. Verwijdert vlekken
8. Verfrist de adem

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer