Vier kleine veranderingen die een groot verschil kunnen maken in je routine.

Vier kleine veranderingen die een groot verschil kunnen maken in je routine.

Wil je echt alles halen uit je dag? Dat is gemakkelijker dan je denkt! Je hoeft je dagelijkse routine maar een klein beetje aan te passen en je bevordert je gezondheid, ziet er op je best uit en voelt je geweldig. Lijkt je dat wat? Lees dan verder.


1. Maak van tv kijken een workout
Je mag dan wel op de bank hangen, maar daarom ben je nog geen couch potato. Houd een paar lichte gewichten bij de hand terwijl je naar je favoriete programma kijkt. Tijdens de reclame kun je een mini-workout doen. Strek je armen met de gewichten, doe shoulder presses of squats. Zo zou je tijdens een programma van een uur zo'n 100 calorieën kunnen verbruiken.

2. Mag het ook fun zijn?
Een workout wordt leuk als je samen met anderen sport. Als je regelmatig gaat joggen met vrienden of je aansluit bij het joggingetam van je werk, zul je merken dat de tijd voorbij vliegt. Je zult je ook beter aan je schema houden als je met andere mensen hebt afgesproken. En het is ook nog leuker dan in je eentje sporten. Het is bekend dat je bij sporten in een groep meer endorfines produceert dan wanneer je alleen sport.

3. Douchen is cool
Een warme douche is natuurlijk heerlijk, maar lang zo goed niet voor je lichaam als een koele douche. Door de temperatuur een klein beetje lager te zetten zal je huid er beter uitzien en kun je zelfs je stofwisseling een boost geven. Bij een lagere temperatuur sluiten je poriën zich en wordt vuil en vet buitengehouden. Dat betekent minder acne en een gezonde glans. En voor je stofwisseling betekent een lagere temperatuur calorieën verbranden in plaats van ze opslaan. Zo val je sneller af!

4. Beter poetsen
Wil je een stralend schone glimlach? Geen probleem. Dump je manuele tandenborstel en gebruik voortaan een elektrische tandenborstel. Mogen we jou een Oral-B elektrische tandenborstel voorstellen? Deze tandenborstel verwijdert tot twee maal zoveel tandplak als een manuele tandenborstel. En samen met kwaliteitstandpasta en een efficiënte mondspoeling ben je zeker van fantastische resultaten.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Oral-B Genius 8000

Oral-B Genius 8000, Elektrische tandenborstel

For-Genius-8000-combi

Een superieur resultaat in vergelijking met manuele tandenborstels

(122)
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Oral-B SmartSeries 4000

Oral-B SmartSeries 4000, Elektrische tandenborstel

Smartseries-4000-packshot

De elektrische tandenborstels van Oral-B: nog effectiever dan een manuele tandenborstel

(7)
Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger
5

Van hamburgers wordt echt iedereen gelukkig. Maar gezond zijn ze niet echt. Geen nood, wij hebben een geweldig recept voor zelfgemaakte visburgers die barsten van de smaak én laag in vetgehalte zijn. Smullen maar!

You have already participated to this slideshow
Oral-B PRO 600 Cross Action

Oral-B PRO 600 Cross Action, Elektrische tandenborstel

Oral-B PRO 600 Crossaction

Verwijdert tot 100% meer tandplak*