Vijf interessante vragen en antwoorden over tanden poetsen

Vijf interessante vragen en antwoorden over tanden poetsen

1. Wat is het verschil tussen de techniek van Oral-B  elektrisch en manueel tandenpoetsen?
De elektrische tandenborstel van Oral-B is geïnspireerd op professionele tandheelkundige zorg en verwijdert op zorgvuldige wijze tand-voor-tand aanzienlijk meer tandplak dan een normale manuele tandenborstel.

2. Welke poetsfuncties zijn er en waarin verschillen ze van elkaar?
De Oral-B elektrische tandenborstels bieden tot 6 verschillende poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Sensitive, Whitening, Grondige reiniging en Tongreiniging.

  • De Dagelijkse reiniging-stand is voor de dagelijkse mondverzorging met een poetstijd van 2 minuten.
  • De Tandvleesverzorging-stand zorgt voor effectieve stimulering en massage van het tandvlees.
  • De Sensitive-stand heeft een lagere snelheid om op zachte wijze gevoelige tanden te reinigen.
  • De Whitening-stand wisselt tijdens het poetsen tussen snelheden en polijst de tanden op een manier die bewezen effectief is voor het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen.
  • De Grondige reiniging-stand is ontworpen voor buitengewone mondverzorging, met een totale poetstijd van 3 minuten verdeeld in 45 seconden per kwadrant, en geeft een verbeterd resultaat ten opzichte van de standaard 2 minuten met 30 seconden per kwadrant.
  • De Tongreiniging-stand is een speciale borstelstand om de tong te reinigen.
Oral-B PRO 600 Crossaction
Oral-B PRO 600 Cross Action

Verwijdert tot 100% meer tandplak*

Ontdek nu!

3. Welke Oral-B opzetborstels kan ik gebruiken?
Alle volgende Oral-B opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B PRO 600 elektrische tandenborstel: CrossAction, FlossAction, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean en TriZone.

4. Wat is het belang van de drievoudige poetsdruksensor?
Voor een goede reiniging is het van belang zacht te poetsen.  De poetsdruksensor waarschuwt als je te hard poetst: de borstelharen gaan krom staan en slijten sneller, waardoor je tanden minder goed worden gereinigd. 

5. Hoe lang kan ik een opgeladen elektrische tandenborstel gebruiken?
Een volledig opgeladen Oral-B elektrische tandenborstel kan bij normaal gebruik tot 7 dagen lang gebruikt worden. Om ervoor te zorgen dat de batterij de maximale capaciteit behoudt, dien je hem helemaal op te gebruiken alvorens hem weer op de oplader te plaatsen. Doe dit minimaal eens per half jaar voor het beste resultaat.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

seske

seske

gemeld

Ik poets nu 3 weken mijn tanden met de Pro 2000 van Oral-B. Deze is zeer handig, heeft een tijdsensor zodat je om de 30 sec. een zoem hoort om van tandzijde te veranderen. Ook een druksensor die verwittigd indien je te hard duwt. Hij ligt goed en licht in de hand. Je tanden zijn perfect gereinigd door het roterende borsteltje dat alle hoekjes en kantjes poetst, dit bekom je niet met de manuele borstel. Ik heb veel gladdere tanden, er is tandplak verwijdert en mijn tanden zijn tintje witter.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer