Creëer onvergetelijke tijden voor je gezin

Creëer onvergetelijke tijden voor je gezin

Waar denk je als eerste aan als je aan je kindertijd denkt? We hebben allemaal die gelukkige momenten die we nooit zullen vergeten. En waarschijnlijk zijn het niet de dingen die het meeste geld kostten, maar de momenten die we met onze geliefden hebben doorgebracht. Die tijden waarvan je wilde dat ze altijd zouden blijven duren. We hebben nog niet ontdekt hoe we de tijd stil kunnen zetten, maar er zijn wel manieren om jouw gezinsmomenten onvergetelijk te maken naar de toekomst toe.


Gebruik geuren om sfeer te creëren.
Onze reukzin staat in rechtstreeks verband met onze diepste emoties. Dat betekent dat bepaalde geuren rechtstreeks invloed kunnen hebben op hoe we ons voelen. Lenor biedt een waaier verschillende parfums aan die jou helpen inspelen op de gemoedstoestand van jouw geliefden. Je kan bijvoorbeeld Nachtelijke Harmonie gebruiken voor lakens zodat ze zich extra geborgen voelen wanneer je ze welterusten zoent. En voor een goede nachtrust. Je kan Ontwakende Lente gebruiken voor de handdoeken zodat ze fris en blij aan hun dag beginnen. En voor truien kan je het luxueuze Robijn Jasmijn gebruiken zodat iedereen kan ruiken hoeveel ze voor jou betekenen.

Gebruik de kracht van geuren om bijzondere momenten nog specialer te maken.
Je kan zelfs nog een stapje verder gaan om bijzondere momenten te creëren. Heb je plannen om naar de zee te gaan? Een pretpark of een stad? Was hun kleding dan met een energetische variant zoals Lenor Wilde Bloeiende Bloem of Zeebries. Laat hun verheffende noten je gezin en jezelf energie geven.

Breng je liever een gezellige herfstdag thuis door met je gezin? Een filmpje kijken en spelletjes spelen terwijl je het gure novemberweer door het raam ziet? Leg dan dekentjes klaar die je met Lenor Ontwakende Lente hebt gewassen voor een opgewekt gevoel. Of Lenor Zomerse Bries om een gezellige en warme sfeer te creëren.

Lenor

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Liever een avondje alleen met jouw echtgenoot? Dan is Lenor Smaragd & Ivoor Bloem, een luxueuze en elegante geur, je beste keuze. Of je nu energie, comfort of ontspanning zoekt - en wat de gelegenheid ook moge zijn - Lenor heeft de geur voor jou.

Gebruik de kracht van geuren om ze vast te leggen.
Geuren hebben niet enkel invloed op hoe we ons voelen. Ze helpen ons ook de mooiste momenten nog levendiger te herinneren. Terwijl gezinsfoto's leuk zijn om te laten zien, kunnen ze nooit de hele herinnering weergeven in al haar details. Je herinnert je misschien de geur van oma's appeltaart, hoe het haar van je eerste lief rook of de geur van de handdoeken die je moeder waste. Laat je kinderen zoveel mogelijk geuren ervaren zodat ze die in hun herinneringen kunnen opslaan. Ook hier kan je de parfums van Lenor gebruiken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer