Depressie na de vakantie: welke remedie?

Depressie na de vakantie: welke remedie?

Het is zover, de vakantie komt aan zijn einde. Kon hij maar wat langer duren… Na je stressvrije vakantie waarin je echt kon relaxen, is dit vaak wat je denkt wanneer je uit je vakantieoord terugkomt om straks weer naar het werk te gaan. Een depressie na de vakantie is dus helemaal niet ongewoon. Gelukkig weet Zin In Meer hoe je er weer vanaf komt!


Depressie na de vakantie: tips voor jou!

Een depressie na vakantie is geen fataliteit. Het is echt niet zo moeilijk om er vanaf te komen en op vrolijker gedachten te komen.

Begin nu alvast de volgende vakantie te plannen! Er is niet beters voor de moraal dan de gedachte aan een nieuw avontuur en erover te dromen! Doe het zelfs als je op dit moment geen vakantiebudget meer hebt. Maar misschien wel over 3 of 6 maanden, dus plan alvast je volgende vakantie, dat is altijd productief en heeft een stimulerende uitwerking!

En waarom begin je niet opnieuw aan een sportactiviteit? Sport is een fantastische remedie tegen depressie na de vakantie en het is ook nog eens goed voor je lichaam en je organisme. Wanneer je aan sport doet, produceert je lichaam endorfine die ertoe bijdraagt dat je sombere gedachten voorgoed verdwijnen.

Breng orde in je vakantiefoto’s. Dat is niet alleen productief, maar voorkomt ook dat alle foto’s die je op je recentste reis gemaakt hebt ergens in het enorme geheugen van je computer verloren geraken !

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bye bye, depressie na vakantie

De eerste ochtend voordat je weer aan de dagelijkse routine begint, sta je wat vroeger op om genoeg tijd te hebben om je eens goed uit te rekken en in alle rust wakker te worden. Zo heb je ook tijd voor een uitgebreid en volledig ontbijt voordat je naar het werk gaat.

Eenmaal op je werk, vermijd je stress! Ook al heb je veel achterstand in te halen, vergaderingen en enorme dossiers in te vullen, je zult toch nooit alles in één dag af krijgen; en stress maakt je depressie na de vakantie alleen nog erger.

En tot slot hoef je geen verre reis te maken om het gevoel te hebben er tussenuit te zijn! Als je een beetje gaat zoeken vind je makkelijk een originele weekend- of weektrip naar een of andere interessante stad!

En jij, welke middelen pas jij toe om komaf te maken met depressie na de vakantie?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador