Dit is de allereerste keer

Dit is de allereerste keer

Voor alles is er een primeur: van je allereerste date tot de eerste keer Thais koken. Acht mensen vertellen over hun éne moment.


Sylvie, 41 jaar, management assistent
“Tussen Peter en mij was het liefde op het eerste gezicht. En dat tijdens een blind date, dat had ik nog nooit meegemaakt. Helaas vertrok hij twee dagen later op vakantie. Ik boekte een vlucht naar daar om hem te verrassen. Drie maanden later was ik zwanger van onze dochter. En vandaag ,14 jaar later, is Peter nog steeds de man van mijn leven.”

Amy, 26 jaar, architecte
“Toen ik van mijn geboortedorp naar Rotterdam verhuisde, moest ik voor het eerst naar de wasserette. Eerst in een restaurantje om de hoek geld wisselen en dan maar wachten in een drukke wasserette. Toen het eindelijk mijn beurt was, begon ik als een gek mijn vuile kleren in de wasmachine te stoppen. Iets te enthousiast, want mijn kanten strings lagen plots overal verspreid op de grond. Ik begin nog altijd te blozen als ik eraan terugdenkt...

Ken, 36 jaar, bassist
New York stond al jaren bovenaan mijn bucketlist. Nu was het eindelijk zover: celebrities spotten, cocktails drinken op het dakterras van het Wythe Hotel en de hotspots ontdekken van Williamsburg, de hipste wijk in Brooklyn. Een reis om nooit te vergeten!”

Kelly, 15 jaar, student
“Ik was zo trots als een pauw toen mijn tante me vroeg om op mijn nichtje te babysitten. Zo’n grote verantwoordelijkheid! Maar oh boy, wat een gedoe: overvolle luiers, een berg vuile was en overal fruitpapresten. Ook als ze sliep, was ik er niet gerust op en ging ik om het kwartier even luisteren of  ze nog wel ademde.”

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Lars, 17 jaar, student
“Mijn moeder en ik volgden onlangs een workshop Thais koken voor beginners. Een week later toverde ik voor mijn familie een 100% Thaise curry op tafel. Volgens mijn broer moet ik wat dimmen met de Spaanse pepers, maar de andere proefkonijnen waren enthousiast.”

Thomas, 29 jaar, werkt bij een online magazine
“Vorige maand liet ik mijn eerste tattoo zetten. Ik heb echt op mijn tanden moeten bijten, maar dat was het absoluut waard! Op mijn bovenarm prijkt nu het ultieme souvenir van de onvergetelijke wereldreis die ik vorig jaar samen met mijn vrouw maakte.”

Kristien, 26 jaar, verkoopster
“Tijdens het eerste bezoek aan mijn schoonfamilie wilde ik koffie inschenken, maar de dop van de thermoskan zat los. Het resultaat? Het tafelkleed en mijn T-shirt zaten helemaal onder de koffie. Van een eerste indruk gesproken…”

Daria, 6 jaar
“Vandaag is het mijn eerste dag op de grote school. Het kriebelt in mijn buik, maar ik ben ook blij om mijn vriendjes terug te zien. Dan kan ik hen mijn nieuwe kleren tonen.”

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tientallen tips voor een schonere was!