Draag zorg voor uw borsten

Draag zorg voor uw borsten

Gezegend met mooie borsten? Draag er zorg voor, ze zijn immers twee van je belangrijkste verleidingstroeven! Na verloop van tijd durven je borsten naturlijk al eens een plooitje of wat vermoeidheidsverschijnselen vertonen. Heel normaal, maar daar kan je iets aan doen. Hier zijn enkele tips om de wetten van de zwaartekracht te omzeilen en om je borsten in shape te houden.


Je borsten verdienen de beste zorgen

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Onze mooie en stevige borsten worden constant op de proef gesteld. Door onze hormonale cyclus worden ze groter en kleiner, of ze worden gewoonweg te zwaar. De uitgerokken huid kan ook plooien vertonen. Die zijn niet echt esthetisch, maar vallen minder op of kunnen zelfs vermeden worden als je dagelijks de nodige aandacht aan je borsten besteedt.

Zo kan je dagelijks de huid van je borsten verzorgen met een vochtinbrengende of hydraterende crème. Masseer tijdens het aanbrengen van de crème je huid met cirkelbewegingen. Hierdoor stimuleer je de bloedcirculatie en verstevig je de huid van je borsten. Veel cosmeticahuizen hebben crèmes en maskers die speciaal ontwikkeld zijn voor het decolleté. Deze producten bevatten vaak plantaardig collageen die de huid verder verstevigen. Gebruik in tijden dat je sterk aankomt of in geval van zwangerschap een olie of crème die helpt striae (zwangerschapsstriemen) te voorkomen.

Je kan je borsten ook zachter maken door één keer per week een zachte peeling op je borsten en je décolleté te doen. Iets wat je iedere dag heel gemakkelijk kan doen is je borsten 'verrassen' met een koude douche of met een spons met koud water. Koud water stimuleert de bloedcirculatie en je huid blijft elastisch en stevig.

Draag altijd een goede bh, zeker als je sport, zodat er niet teveel van je borstspieren gevergd wordt. Hoe groot of klein je borsten ook mogen zijn, blijf altijd rechtop lopen! Je borsten komen dan mooier uit en hebben minder te lijden van de zwaartekracht.

Regelmatig wat kleine oefeningen verbeteren aanzienlijk de algemene toestand van je borsten. Hou bijvoorbeeld beide handen op mekaar ter hoogte van je décolleté en geef korte maar krachtige duwtjes zodat je borstspieren samentrekken.

Raap je moed bij mekaar en maak tijd om elke dag wat te pompen. Het ontwikkelt de borst- en rugspieren en geeft gegarandeerd een versterkend effect. Maar overdrijf niet. Je wil toch niet op Schwarzenegger lijken?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina