Een kapsel- en make-up voor & na

Een kapsel- en make-up voor & na

Zij hebben meegespeeld met de Oral-B smile wedstrijd en… een kapsel- en make-up voor & na gewonnen!


De winnaars hebben kunnen genieten van de toverkunsten van Alex en Loredana en kregen allemaal een nieuwe make-up- en kapsellook. En om ze nog wat extra in de watten te leggen ging iedereen naar huis met een goodiebag gevuld met leuke producten.

Benieuwd naar de voor en na?

Greet & Ulrike – een stralende mama en dochter

Greet geeft toe dat ze het eigenlijk bijna nooit make-up gebruikt, maar dat ze nu echt wel tevreden is met haar natuurlijke make-up look. Ja, dit wil ze thuis ook wel eens uitproberen!
Ulrike straalt. De make-up is uiterste goed geslaagd en de ingelegde krulletjes komen extra mooi uit. Een nieuwe ‘Miss’ met sterallures!

Tania – ready to party!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Zij was uitgerekend vandaag jarig! Dat verdient een feestelijke look. Tania is meteen klaar om naar een feestje te gaan.

Wassila & Nina – fiere mama en dochter

Wassila, 19 jaar, is eerst toch eerder wat nerveus om in de stoel te gaan plaatsnemen. De overhanden van Alex en Loredana toveren haar om tot een ware ster! Mama Nina volgt haar voorbeeld.

En de hoofdwinnaars van deze wedstrijd? Zij hebben genoten van een make-over van kop tot teen. Benieuwd naar het resultaat? Klik hier

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer