Een spabeleving die je humeur verbetert

Een spabeleving die je humeur verbetert

Geuren zijn heel krachtig. Als je een zware dag hebt gehad, is een spa de eenvoudigste manier om weer op te laden en je humeur te verbeteren, dankzij alle aroma's die je helpen te ontspannen. Maar met een paar eenvoudige trucs kan je je huis van een heerlijk aroma voorzien en jezelf op de perfecte spabehandeling trakteren, waarbij je de geuren die je een gelukkig en ontspannen gevoel geven je huis binnenhaalt.


Hier lees je hoe je je lichaam en ziel kunt verzorgen en hoe je een beetje magie in je dag kan brengen. Geuren geven je wat je nodig hebt: stimulans, ontspanning, of verfrissing. Dat gaat zo.

  • Neem allereerst natuurproducten, biologische geuren en aromatische kaarsen die je prettig vindt. Verban alle negatieve gedachten uit je hoofd. Gebruik voor ontspanning: verbena, lavendel, bergamot, ylang-ylang. Gebruik voor een verkwikkende ervaring: gember, cacao, munt, eucalyptus. Probeer voor verfrissing: citroen, citroengras, meloen.
  • Plaats kaarsen in je badkamer en steek ze aan. Vul het bad met warm water en voeg de geuren van je favoriete planten eraan toe.
  • Ontspan een half uur in het bad en masseer jezelf zachtjes. Geef jezelf een goede wasbeurt en verwijder dode huidcellen door jezelf schoon te wrijven met mineraalzout.
  • Stap uit het bad en smeer je vervolgens in met een crème of olie en doe dat met cirkelvormige bewegingen. Kies hier ook natuurlijke producten en geuren. Spray wat mineraalwater op je lichaam om je huid te ontspannen.
  • Draag tot slot iets schoons, zachts, comfortabels dat heerlijk ruikt: probeer Lenor. Kies uit diverse geuren jouw favoriet, de geur die je een aangenaam, gelukkig gevoel geeft. Voor elk gevoel heeft Lenor de perfecte geur. Ga daarna op je bed liggen. Haal een paar keer diep adem: adem in via je neus, adem uit via je mond. Telkens als je je huid en kledingstuk ruikt, adem je de geuren in die je gelukkig maken in. Laat de positieve gedachten rechtstreeks van je neus naar je tenen trekken.
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Vergeet niet dat je met Lenor deze heerlijke geurervaring de hele dag bij je kunt houden, om je zo alle positieve gedachten te geven die je nodig hebt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer