Eet je mooi!

Eet je mooi!

Schoonheid zit vanbinnen. Ook letterlijk. Wist je bijvoorbeeld dat een gezonde voeding je mooi maakt. Eet de juiste dingen en je straalt nog meer!


Eet je mooi!

Dagcrème, nachtcrème, maskertjes,... je badkamer staat vol beautyproducten. Maar soms vind je de beste beautyproducten in de keuken. 7 ‘schoonheidsproducten’ die je mooi maken en laten stralen!

1. Mooi door uien en co
Look, uien, bieslook, sjalotjes en prei lijken doodgewoon maar ze zorgen er wel voor dat je lever ontgift. En uien neutraliseren de vrije radicalen in je lichaam waardoor je huidcellen minder vlug beschadigen. Gevolg: minder snel oud!

2. Mooi door pepertjes
Paprika's en pepertjes, of ze nu echt pikant zijn of gewoon beetklaar, bevatten stoffen die kanker bestrijden. Hoe heter de peper, hoe sterker het effect. En wist je dat paprika's en pepertjes tot twee keer zoveel vitamine C bevatten als citrusvruchten?

3. Mooi door noten en zaden
De kampioenen in rimpelbestrijding! Noten zijn een ideale snack voor wie wil afvallen zonder er als een gerimpeld appeltje bij te lopen. Een handje vol noten houdt de honger tegen zonder je bloedsuikerspiegel te verstoren. Vermijd wel amandelen in chocolade of zoute pinda’s en ga voor de natuurvariant.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4. Mooi door kiemen
Naast sojascheuten vind je tegenwoordig in de supermarkt een heel gamma aan warrige, fragiele kiemen en boontjes waaruit lichtgroene tot paarse scheutjes komen. Alfalfa, hopscheuten, radijsjesgroen... passen prima tussen je sandwich, in een salade of op de sushi. En ze zitten vol groeistoffen, want dit zijn immers plantjes in de maak! Het resultaat? Een gave huid!

5. Mooi door groene thee
Groene thee bevat geen cafeïne maar geeft je massa’s antioxidanten en dus een pukkelvrij gezicht. Uit onderzoeken blijkt bovendien dat 5 kopjes per dag tot 80 kcal extra per dag kunnen verbranden. Wie wil er nog een kopje?

6. Mooi door bessen
In bessen zitten grote dosissen vitamine C die ervoor zorgen dat je ogen stralen. Combineer die blik met extra lange wimpers en het effect is gegarandeerd!

7. Mooi door worteltjes
Worteltjes bevatten caroteen en dat zorgt ervoor dat je veel sneller bruint én dat je kleurtje langer blijft! Reden te meer om tussendoor eens een worteltje te knabbelen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina