Goeiemorgen!

Goeiemorgen!

Mannen en gadgets, ze kunnen er niet aan weerstaan. Zelfs in het ochtendritueel heeft elk gadget zijn plaatsje gevonden. Met deze geweldige items krijgt het ochtendgloren net ietsje meer gloed.


7u00 - Wake-up!
Wèg met de piepjes, rinkels of irritante reclameboodschappen tijdens het ontwaken: voortaan kwettert een vrolijk dansend vogeltje jullie uit bed.
Habitat

7u10 - Stay cool
Geen tijd voor irritaties ’s ochtends, op geen enkel vlak. De Braun CoolTec is het allereerste scheerapparaat met ingebouwd koelingsysteem. Hierdoor koelt de huid af tijdens het scheren, en is irritatie uitgesloten.
Braun

Goeiemorgen

7u15 - Love you a latte
Terwijl hij zich scheert, verlekkert zij zich op de perfecte, fluweelzachte latte die haar intussen onmisbare koffiemachine bereidt.
Illy - Philips

7u20 - Morning vibes
Een ode aan de fifties: de technologie van nu in het o zo populaire jasje van toen. Voor welk ochtenddeuntje vallen jullie vandaag?
Dynomighty

Goeiemorgen

7u30 - Breaking news
Tijdens het ontbijt scrollt hij op de iPad alvast even door zijn mails. Daarna inpakken – in een stijlvol beschermhoesje – en wegwezen richting badkamer.
Cortina

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

8u00 - Finishing touch
Samen de deur uit met een tandartsschoon gevoel. Deze stijlvolle Oral-B Black is een musthave voor liefhebbers van designpareltjes. Een combinatie van exclusief design en supertechnologie: je hebt de keuze tussen maar liefst zes poetsmodussen waaronder de gloednieuw tongpoetsmodus.
Oral-B

Goeiemorgen

8u20 - Grab it
Hij grabbelt nog snel z’n smartphone mee, zij haar sleutels. Sinds de aanschaf van dit item verspillen jullie geen tijd meer aan een zenuwslopende zoektocht...
Espoo nordic

Goeiemorgen

8u30 - And off we go
Jij gaat een drukke ochtendspits tegemoet, hij fietst sportief, stijlvol en ’n tikje retro naar het werk.
Stipbike

Goeiemorgen

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Misses T

Misses T

gemeld

Hou van de koffiemachine!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador