Hoe win je tijd?

Hoe win je tijd?

Planning is alles. Want een dag telt maar 24 uren en soms is het een race tegen de klok. Slim plannen vergemakkelijkt je leven en bespaart je heel wat tijd!


Hoe win je tijd?

Thuis
Doe je boodschappen online. Je eerste bestelling zal de meeste tijd in beslag nemen, maar als je de lijst met je favoriete standaardproducten bewaart, dan kan je er bij elk volgend bezoek een beroep op doen: makkelijk en snel.
Maak je maaltijden op voorhand klaar en leg één dag in de week of de maand vast als grote ‘kookdag’. Vries de klaargemaakte maaltijden in en geniet ervan wanneer het je uitkomt.
Gebruik 2 in 1 schoonmaakdoekjes en -producten voor het schoonmaken van de vloer, de ramen en de meubelen. Met de nieuwe reinigingsdoekjes van Mr Proper en de stoffer van Swiffer reken je definitief af met hardnekkige vlekken, stof en strepen !

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Met de kinderenhoe win je tijd
Maak een planning op van de huistaken, laat die ‘s morgens achter op een briefje en controleer ‘s avonds of alles afgewerkt is. Leg het schoolgerief en de kleren klaar voor de volgende dag.
Bereid je voor op het nieuwe schooljaar en koop schoolgerief en kleren vóór de septemberdrukte via internet of catalogi van postorderbedrijven. Profiteer tijdens het schooljaar van talrijke promoties.
Vertrouw hen kleine klusjes toe die ze leuk vinden of waar ze aanleg voor hebben: de tafel afruimen, de afwas doen… Zo breng je ze verantwoordelijkheidszin bij.

Op het werk
Stel je prioriteiten: ‘verplicht’, ‘belangrijk’ en ‘to do’. In plaats van alles aan te pakken, zal het je in staat stellen een selectie te maken en je taken tot een goed einde te brengen!
Hou de tijd onder contrôle en maak to do-lijstjes (bellen naar, een afspraak maken met, een cheque sturen naar, enz.) die je in je agenda opneemt en schrapt als ze afgewerkt zijn. Dit werkt ook thuis!
Investeer in een Palm Pilote: die doet dienst als agenda, adresboek, wekker, tekstverwerker… Noteer er je afspraken en verjaardagen van vrienden, je wordt telkens verwittigd als het zover is.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador