Iedereen alpha

Iedereen alpha

Hoe doe je dat, de snelweg filevrij maken? Problemen oplossen tijdens je slaap? De poes instructies geven? Je klanten in de juiste stemming brengen vlak voor een belangrijke meeting? Zin in meer-experte Kristel weet het.


We zijn een beetje een alfa-familie. Mijn man rijdt met een Alfa Romeo. Volgens hem een topauto op velerlei vlakken. Onze zeventienjarige is ambassadeur van het skatemerk AlphaSB. Volgens hem een origineel en uniek kwaliteitsmerk. En ikzelf ben een alpha mind-vrouw. Volgens mij een bijzonder efficiënte en te weinig gekende state of mind-methode.

Maar omdat ik deze blog schrijf, mag ik het natuurlijk vooral over 'mijn' Alpha hebben. En die gebruik ik eigenlijk bijna dagelijks, al is het maar voor enkele seconden. Ik heb geleerd om in een mum van tijd de juiste state of mind te bereiken, en ik kan er ook zo weer uit.

Wat ik daar dan zoal mee doe? Hou je vast, hier komt het: makkelijker inslapen, tijdens mijn slaap problemen oplossen, ervoor zorgen dat ik altijd parkeerplaats heb, dat ik altijd plaats in het restaurant heb, ontstressen, analyseren, de poes instructies geven, klanten in de juiste stemming brengen vlak voor een belangrijke meeting, mezelf in de juiste stemming brengen, boodschappen sturen zonder gsm of internet, het genezingsproces van kleine kwaaltjes bevorderen, de snelweg filevrij maken, de wagen beveiligen wanneer ik uitstap, enzovoort.

En dat terwijl ik amper twee dagen training heb gevolgd. Toegegeven, daarna nog eens twee omdat ik het zo interessant vond. In die training leerden we dat onze hersenen een pulseringsfrequentie hebben. Wanneer je wakker bent, zoals nu, is de frequentie wat sneller. Men noemt deze bèta. Ben je aan het dagdromen of mediteren, dan ben je in alpha, een tragere frequentie. Op dat moment 'kunnen' je hersenen veel meer dan wanneer je in bèta bent.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Klinkt als hocus pocus? Voor ons misschien wel, maar wist je dat in Hongarije bijvoorbeeld alpha-trainingen aan auditoria van 800 mensen tegelijk worden gegeven? Het is daar de normaalste zaak van de wereld.

Ook eens proberen? De alpha mind-methode werd eerder bij toeval ontdekt door José De Silva, een Mexicaan die zich afvroeg waarom alles wat hij en zijn kinderen aanpakten in het leven, een succes werd. En waarom ze gelukkig waren. De sleutel was de alpha-staat van hun hersenen. Helemaal niet moeilijk, en iedereen kan het!

Kristel

Overtuigd? Lees het hele verhaal en volg een training. Er bestaan verschillende organisaties, ik volgde mijn training bij Hans Geervliet. Meer info op www.silvamethode.be.

Gezond & gelukkig experte
Kristel

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina