Ontdek de kracht van geur

Ontdek de kracht van geur

Geur is verbonden aan onze emoties, herinneringen en beweegredenen. Dit betekent dat een bepaalde geur of parfum een psychologisch effect op je kan hebben - en dus invloed heeft op je humeur, gemoedsrust, acties en je perceptie van anderen.


Geur en sensualiteit
Het perfecte parfum is persoonlijk - er bestaat geen één-geurtje-voor-iedereen. Waarschijnlijk zijn jouw lievelingsgeuren gebaseerd op ervaringen die je er in het verleden mee hebt gehad en wat deze voor jou betekenden. Dus als je graag een parfum wilt vinden waardoor je je nog mooier voelt, ga dan op zoek naar een geurtje waar je echt helemaal gek op bent. Dit is waar voor parfums, bodysprays, lotions, douchegels en shampoos. Als je lekker ruikt, dan voel je je automatisch gelukkiger, in een betere stemming en zie je jezelf én anderen als aantrekkelijker.

Geur speelt ook een belangrijke rol in hoeveel we ons aangetrokken voelen tot de andere sekse. Onderzoek toont aan dat hoe een man ruikt - of dit nu zijn natuurlijke lichaamsgeur, zijn aftershave of shampoo is - nog belangrijker is dan hoe hij er uitziet of zich gedraagt. Hoewel mannen een vrouw haar uiterlijk als allerbelangrijkste reden aangeven voor aantrekkingskracht, blijkt dat geur hier heel dicht op volgt. De geur van een vrouw is belangrijker dan de zachtheid van haar huid, haar populariteit, ambitie of financiële situatie.    

In geuren en kleuren flirten
Iedere geur die je graag ruikt zal je een goed humeur geven. En wanneer je een goed humeur hebt, voel je je zelfverzekerder. Hierdoor worden anderen automatisch tot jou aangetrokken, wat tot flirten van beide kanten kan leiden!

Head&Shoulders

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Parfum, perceptie en positiviteit
Wanneer je omgeven wordt door een prettige geur, voel je je goed. Wanneer je je goed voelt, ziet alles er beter uit; en zeker andere mensen. Een recente studie toonde aan dat vrouwen die omringd werden door een prettig luchtje foto's van mannen als meer aantrekkelijk oordeelden dan wanneer ze in een neutraal ruikende of minder prettig geurende omgeving zaten.  

Heerlijke parfums tillen je naar hogere sferen, waardoor je je gelukkiger en zelfverzekerder voelt. Hierdoor krijg je een positieve uitstraling. Als je een stressvolle dag op het werk hebt gehad, kan je citrusgeuren gebruiken om je te helpen ontspannen. Munt staat dan weer bekend om haar enerverende eigenschappen en is dus ideaal om de dag mee te beginnen, zeker als je veel in de agenda hebt staan.

Jouw welriekende dag - en positieve uitstraling - beginnen 's ochtends al bij het douchen. Je haar wassen met een shampoo waarvan je het parfum de hele dag door blijft ruiken, zoals de verfrissende noten van head&shoulders apple fresh, zorgt ervoor dat je je geweldig voelt. En wanneer je je goed voelt straal je vanzelf positiviteit en zelfzekerheid uit, waardoor jouw interacties met anderen beter verlopen - of je ze nu net hebt leren kennen of iedere dag ziet.  Als je je goed voelt heb je meer interesse in andere mensen en ook anderen zullen jou als interessanter beschouwen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer