Op en top vrouwelijk

Op en top vrouwelijk

Verleidelijk vrouwelijk zijn kan iedereen. Je hoeft er echt niet uit te zien als Monica Bellucci om een vrouwelijke look te creëren. Door je houding, je bewegingen, je manier van kleding maar vooral door je zelfvertrouwen maak je een onweerstaanbare hypervrouwelijke indruk!


Benadruk je sterke punten

Leg het accent op wat je mooi en vrouwelijk vindt aan jezelf: sprekende ogen, een sensuele mond, welgevormde benen,... Zo onderscheid je je van anderen en val je op. Andersom is het belangrijk om je zwakke punten te kennen en te camoufleren. Heb je een buikje, pas dan op met strakke T-shirts. Zijn je enkels aan de zware kant, draag dan geen schoenen met enkelbandjes.

Vrouwelijk met parfum

Een goed gekozen parfum of eau de toilette geeft meer zelfvertrouwen. Kies een geur waar je je zelf prettig bij voelt waar je het idee van krijgt dat je uniek bent.

Vrouwelijk met make-up

Onderzoek heeft het aangetoond: vrouwen die zich opmaken, voelen zich vrouwelijk. Je hoeft echt geen uren voor de spiegel te staan. Een natuurlijke make-up met een lichte fond de teint, mascara en lipgloss volstaan om je gezicht dat tikkeltje extra vrouwelijkheid te geven.

Vrouwelijk met glanzend haar

Haar dat glanst als een spiegel oogt vrouwelijk en verfijnd. Gebruik glansshampoo en -conditioner, föhn je haar en werk je kapsel af met glansspray. Denk er ook aan om uitgroei tijdig bij te kleuren!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Vrouwelijk met nagellak

Ook je nagels mogen glanzen. Het klassieke rood is en blijft het meest glamoureus, op voorwaarde dat je je nagels volgens de regels van de kunst lakt. Ben je niet zo handig of heb je weinig tijd, speel dan op veilig en kies voor een lichte nagellak.

Vrouwelijk door je lichaamshouding

Een mooie lichaamshouding is bepalend voor een vrouwelijke uitstraling. Probeer het thuis maar eens uit voor de spiegel. Recht je rug, hef je hoofd op en trek je schouders naar achter. Loop rechtop en zet de ene voet voor de andere. Praat en beweeg niet luidruchtig en probeer je gebaren gracieus en betekenisvol te maken. Oefening baart kunst!

Vrouwelijk met een geraffineerde outfit

Draag kleding die je figuur optimaal tot zijn recht laat komen. Het komt er op aan enerzijds je vrouwelijke vormen te accentueren en anderzijds oneffenheden te camoufleren. Met figuurcorrigerend ondergoed kan je minpunten zoals vetrolletjes op de heupen handig verbergen. Verder is het belangrijk kleding te kiezen waar jij je prettig in voelt. Een rok of jurk mag dan supervrouwelijk zijn, als jij liever een broek draagt, doe dat dan gewoon. Een broek kan trouwens ook heel vrouwelijk ogen.

Vrouwelijk met hakken

Ook al krijgen ze vaak de schuld van rugproblemen, hoge hakken blijven bij uitstek een symbool van vrouwelijkheid. Niet alleen maken ze je benen eleganter, ze zorgen er ook voor dat je je sexy en hypervrouwelijk voelt en dus meer zelfvertrouwen uitstraalt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer