Pimp je ochtendhumeur

Pimp je ochtendhumeur

Een frisse douche, een vrolijk muziekje, een smoothie vol vitamines en andere tips om goedgeluimd de dag te beginnen. Wake up, it’s a beautiful morning...


Wakker worden!

What to wear?
Blijf je graag nog even liggen? Ga in gedachten door je kleerkast. Zo sta je straks niet voor de kast te suffen, maar grijp je meteen wat je nodig hebt.
The hard way
Wég met snooze. Zet je wekker aan de andere kant van de kamer zodat je je bed wel uit moét.
Pump up the volume
Word je graag gewekt door muziek, programmeer dan enkele favoriete nummers. Mag het wat luider? Doen! De melodie blijft gegarandeerd de rest van de dag in je hoofd hangen.
Lemon squeeze
Geef je luie darmen een por door de dag te starten met een groot glas water met enkele druppels citroensap.
De deur uit
Wie het echt slim speelt, beweegt zich in één rechte lijn naar buiten. Wandelen, fietsen of joggen bij het ochtendgloren zet je bloedsomloop in werking. Je organen en hersenen worden van verse zuurstof voorzien en daarvan ga je je energiek voelen.
Geen zin om je wekker extra vroeg te zetten? Doe dan meteen na het opstaan 50 à 100 sit-ups. Je hartslag én energiepeil gaan in stijgende lijn.
Goeiemorgen, vitamine D
Hoe meer zonlicht, hoe meer vitamine D in je bloed. Gooi de gordijnen dus open en laat het zonlicht binnenstromen. Zolicht geeft energie en verhoogt je weerstand.

Badkamermomentje

Frisse douche
Stap de douche in en spoel de nacht weg, maar pas op: laat je je verleiden door een te hete douche, dan zak je meteen weer in sluimerstand. Ga dus voor lauw en eindig - als je durft - met een ferme ijskoude straal.
Poetsen & shaken
Twee minuten je tanden poetsen is de norm. Zet je tophit van het moment op, dan hou je dat vlot vol. Een elektrische tandenborstel verwijdert meer tandplak, verlaagt de kans op cariës en geeft je het gevoel van gladdere tanden. Poets ten slotte ook je tong en flos je tanden. Wég slaapadem.

De keuken in

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Energie-food
Voorkom dat je halfweg de ochtend al wordt overvallen door een gigantische dip en shake jezelf een gezonde, kleurrijke smoothie van je lievelingsfruit.
Niet té relax
Neem je tijd voor je ontbijt, maar hou het niet té rustig. Bij een te gezapig tempo neemt je energielevel een duik.

De deur uit

Adem in, adem uit
Heb je de luxe om in je buurt te werken, neem dan de fiets. Het ritje waar je aanvankelijk tegenop zag, blijkt straks een fikse oppepper. Ga je met de wagen, laat dan waar mogelijk zuurstof binnenstromen en zet een up tempo-nummer op. Probeer ook eens een andere route naar het werk, zo schop je ineens je brein wakker.

Net voor vertrek

7u35: you’ve got mail
Hét moment om met een fris hoofd al enkele mails te beantwoorden. Op dit uur belandt jouw mail trouwens helemaal bovenaan in de inbox van je correspondent en zul je makkelijker de aandacht trekken.
Ik... ga... je... pakken!
Zijn er kinderen in huis, ga dan voor een kietelsessie. Een kinderlach die door de woonkamer buldert, daar kan geen energiedrankje tegenop. Bovendien is zo’n fikse lachbui extra goed voor je buikspieren.
Up to date
Lees de krant of check online het
nieuws en schud je hersens zachtjes wakker. Deze kennis levert later op de dag ongetwijfeld nog gesprekstof op.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina