Psychologie-is-de-passie-van-Kristel

Psychologie is de passie van Kristel

Kristel volgde naast haar job in de media de roep van haar ziel en schoolde zich om tot therapeute in de Interactionele Vormgeving. Benieuwd naar haar zielenroerselen?


Kristel Bruynseels heeft een zoontje (10) en vormt samen met haar man Koen en zijn dochter (19) en zoon (17) een patchworkgezin.

“Mijn leven heeft nooit een netjes uitgestippeld pad gevolgd. Ik kreeg een kind zonder een vaste relatie te hebben, en later trouwde ik  met een man met twee tieners. Ik verhuisde een flink aantal keren en deed jobs waarvoor ik nooit opgeleid was. Het was vaak chaotisch maar altijd verrijkend en ik ben blij met elke stap die ik gezet heb.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Vriendschappen, relaties, mislukkingen en successen hebben me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. In mijn werk volgde ik een grillig pad van lesgeven, journalistiek en coördinatie voor o.a. televisie. Tegelijk volgde ik de roep van mijn ziel in de vorm van een opleiding: therapeute in de Interactionele Vormgeving. Daar vloeide een praktijk, workshops en een boek uit voort. We leven in complexe tijden en dat is een medaille met twee kanten: boeiend én vermoeiend soms. Ik kijk er naar uit mijn hersenspinsels met jullie te delen.”

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

oonaluna

oonaluna

gemeld

hey Kristel, ik heb een vraagje: is er een verschil en wat is volgens jou dan het verschil tussen graag zien en houden van in een liefdesrelatie? moeilijke vraag misschien, maar ik zit er heel erg mee te worstelen.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer