Psychologie is de passie van Kristel

Psychologie-is-de-passie-van-Kristel

Kristel volgde naast haar job in de media de roep van haar ziel en schoolde zich om tot therapeute in de Interactionele Vormgeving. Benieuwd naar haar zielenroerselen?


Kristel Bruynseels heeft een zoontje (10) en vormt samen met haar man Koen en zijn dochter (19) en zoon (17) een patchworkgezin.

“Mijn leven heeft nooit een netjes uitgestippeld pad gevolgd. Ik kreeg een kind zonder een vaste relatie te hebben, en later trouwde ik  met een man met twee tieners. Ik verhuisde een flink aantal keren en deed jobs waarvoor ik nooit opgeleid was. Het was vaak chaotisch maar altijd verrijkend en ik ben blij met elke stap die ik gezet heb.

Vriendschappen, relaties, mislukkingen en successen hebben me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. In mijn werk volgde ik een grillig pad van lesgeven, journalistiek en coördinatie voor o.a. televisie. Tegelijk volgde ik de roep van mijn ziel in de vorm van een opleiding: therapeute in de Interactionele Vormgeving. Daar vloeide een praktijk, workshops en een boek uit voort. We leven in complexe tijden en dat is een medaille met twee kanten: boeiend én vermoeiend soms. Ik kijk er naar uit mijn hersenspinsels met jullie te delen.”

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

oonaluna

oonaluna

gemeld

hey Kristel, ik heb een vraagje: is er een verschil en wat is volgens jou dan het verschil tussen graag zien en houden van in een liefdesrelatie? moeilijke vraag misschien, maar ik zit er heel erg mee te worstelen.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Enkele tips voor gezonde voeding

Enkele tips voor gezonde voeding

Enkele tips voor gezonde voeding

Alle nieuwste trends op gebied van gezond eten en leven proberen bijhouden, is voldoende om je hoofd te doen tollen. Hoe meer informatie we krijgen, hoe minder zeker we zijn over wat we horen te doen en laten om ons gezond te voelen. Zin in meer brengt je terug op het juiste pad met de volgende tips over een gezonde leefstijl.

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger
5

Van hamburgers wordt echt iedereen gelukkig. Maar gezond zijn ze niet echt. Geen nood, wij hebben een geweldig recept voor zelfgemaakte visburgers die barsten van de smaak én laag in vetgehalte zijn. Smullen maar!

You have already participated to this slideshow
Met pilates ben je zo weer in vorm!

Met pilates ben je zo weer in vorm!

Met pilates ben je zo weer in vorm!

Maak snel komaf met dat zware gevoel en die extra kilootjes! De sleutel tot succes is een routine volgen die gebaseerd is op snelle maar effectieve pilates oefeningen.