Time management: meer tijd met multi-tasking!

Time management: meer tijd met multi-tasking!

Mannen kunnen het niet, vrouwen kunnen het allemaal: multi-tasking! En wat op het eerste zicht een bron van stress lijkt, zorgt ervoor dat je meer tijd overhoudt voor jezelf, de kinderen, je partner en vrienden en familie. Als je het goed aanpakt tenminste! We verzamelden de interessantste tips van onze lezers…


Wassen en strijken
Het beste voorbeeld van moeiteloos multi-tasken is wassen: terwijl de wasmachine het werk doet, heb je tijd voor andere dingen. De strijk kan je doen bij de tv. Tip: strijk de kleren zodra ze uit de droogkast komen, dat gaat sneller én makkelijker.

time management meer tijd met multi taskingIn de badkamer
De kinderen moeten in bad? Terwijl je ze in de gaten houdt, kan je meteen de badkamer poetsen!

Achter de computer
Lunch je vaak aan je bureau? Laat je niet verleiden om intussen verder te werken maar neem bewust een lunchpauze. Die kan je gebruiken om de krant te lezen, je persoonlijke mails te lezen of je favoriete sites te bezoeken.

time management meer tijd met multi taskingInspanning en ontspanning
Tijdens het tv-kijken kan je je workout doen. Of omgekeerd: kijk tv tijdens je fitnessoefeningen!

Maar…
Overdrijf niet! De droogkast aanzetten als je naar je werk vertrekt lijkt interessant, maar denk ook even aan het brandgevaar. Staat je wasmachine in de badkamer? Dan is wassen en tegelijk baden of douchen ook geen slim idee.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Blij en vrij

Blij en vrij

Blij en vrij

Voor een goed humeur is het belangrijk dat je jezelf af en toe verwent. Met deze tips en tricks voel je je elke dag fris, vrolijk en energiek!

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger
5

Van hamburgers wordt echt iedereen gelukkig. Maar gezond zijn ze niet echt. Geen nood, wij hebben een geweldig recept voor zelfgemaakte visburgers die barsten van de smaak én laag in vetgehalte zijn. Smullen maar!

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

De magie van 'n natuurkuur

De magie van 'n natuurkuur

De magie van 'n natuurkuur

Ooit, nog voor er kinderen, werk, huishoudelijke en andere verplichtingen waren, vond je ZIN IN MEER-experte Kristel zo rond middernacht wel eens op de vochtige bosgrond. In het zachte mos en onder het bladerendak slorpte elke cel van haar lichaam de magie van de natuur op...