Voel je goed met deze vijf simpele tips

Voel je goed met deze vijf simpele tips die je energie geven, je zelfvertrouwen opkrikken en je inspiratie bieden om je dag goed tegemoet te gaan.

1. Doe-het-zelf aromatherapie
Verschillende geuren hebben een grote impact op hoe we ons voelen. Maak gemberthee met schijfjes verse gember, citroensap en heet water, en douche met een geurige shampoo. Probeer een dagelijks verwenmomentje zoals Head&Shoulders citrus fresh voor een enerverende start van de dag.  

2. Eet zelfvertrouwen
Koolhydraten, vet en suiker hebben effect op je humeur en maken je sloom – het laatste dat je zelfvertrouwen nodig heeft! Langzaam verbrandende energiegevers en proteïnerijk eten zijn ideaal, bijvoorbeeld yoghurt voor calcium en eieren met meergranen toast voor voor vezels en proteïne. 

3. Laat je beste kant zien
Draag kleding waar je je goed in voelt. Vraag een vriendin fotos van je te maken in al je outfits zodat je goed kunt zien wat je het beste staat en welke kledingstukken je het meeste zelfvertrouwen geven.  Top tip: andere beha's werken onder andere kledingstukken, zelfs op hetzelfde lichaam! 

4. Maak je outfit af
Voor slechts enkele euros kan je bij de kringloopwinkel een paar halskettingen kopen die je look vervolledigen en een outfit kunnen transformeren.

5. Wees voorbereid
Overloop in gedachten wat je vandaag wilt doen, al is dat maar even naar het briefje op de frigo kijken. Als een taak je tegenstaat, sta er eventjes bij stil en denk 'wat zou ik een vriendin zeggen als zij het moest doen?'

Zie wat een beetje zelfvertrouwen voor je dag kan doen met Head&Shoulders.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

5 vaatwasmythes ontkracht

5 vaatwasmythes ontkracht

5 vaatwasmythes ontkracht

Voorspoelen: feit of mythe?
 De voorspoelmythe is al even hardnekkig als de vlekken op je ovenschotel, want de nieuwe formule van Dreft vaatwas spoelt alle etensresten moeiteloos weg zonder dat je nog hoeft voor te spoelen. De innovatie-experten van Dreft lieten zich inspireren op enzymen in je mond om een unieke mix van ingrediënten te creëren om voedsel af te breken in kleine deeltjes alvorens ze weg te wassen. Dankzij Dreft bespaar je dus water én tijd! En het allermooiste: de tabletten verwijderen
zelfs het vet van je filter, en houden je onmisbare keukenmaatje dus helemaal in topconditie. www.dreftafwas.be

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Oefening baart kunst

Oefening baart kunst

Oefening baart kunst

Iedereen weet dat sommige kookklusjes lastiger zijn dan andere en dat niet alles perfect lukt de eerste keer. ‘Oefening baart kunst’, zeggen ze dan, toch?

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...