Voel je goed met deze vijf simpele tips die je energie geven, je zelfvertrouwen opkrikken en je inspiratie bieden om je dag goed tegemoet te gaan.

Voel je goed met deze vijf simpele tips

1. Doe-het-zelf aromatherapie
Verschillende geuren hebben een grote impact op hoe we ons voelen. Maak gemberthee met schijfjes verse gember, citroensap en heet water, en douche met een geurige shampoo. Probeer een dagelijks verwenmomentje zoals Head&Shoulders citrus fresh voor een enerverende start van de dag.  

2. Eet zelfvertrouwen
Koolhydraten, vet en suiker hebben effect op je humeur en maken je sloom – het laatste dat je zelfvertrouwen nodig heeft! Langzaam verbrandende energiegevers en proteïnerijk eten zijn ideaal, bijvoorbeeld yoghurt voor calcium en eieren met meergranen toast voor voor vezels en proteïne. 

3. Laat je beste kant zien
Draag kleding waar je je goed in voelt. Vraag een vriendin fotos van je te maken in al je outfits zodat je goed kunt zien wat je het beste staat en welke kledingstukken je het meeste zelfvertrouwen geven.  Top tip: andere beha's werken onder andere kledingstukken, zelfs op hetzelfde lichaam! 

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4. Maak je outfit af
Voor slechts enkele euros kan je bij de kringloopwinkel een paar halskettingen kopen die je look vervolledigen en een outfit kunnen transformeren.

5. Wees voorbereid
Overloop in gedachten wat je vandaag wilt doen, al is dat maar even naar het briefje op de frigo kijken. Als een taak je tegenstaat, sta er eventjes bij stil en denk 'wat zou ik een vriendin zeggen als zij het moest doen?'

Zie wat een beetje zelfvertrouwen voor je dag kan doen met Head&Shoulders.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador