Voel je goed met deze vijf simpele tips die je energie geven, je zelfvertrouwen opkrikken en je inspiratie bieden om je dag goed tegemoet te gaan.

Voel je goed met deze vijf simpele tips

1. Doe-het-zelf aromatherapie
Verschillende geuren hebben een grote impact op hoe we ons voelen. Maak gemberthee met schijfjes verse gember, citroensap en heet water, en douche met een geurige shampoo. Probeer een dagelijks verwenmomentje zoals Head&Shoulders citrus fresh voor een enerverende start van de dag.  

2. Eet zelfvertrouwen
Koolhydraten, vet en suiker hebben effect op je humeur en maken je sloom – het laatste dat je zelfvertrouwen nodig heeft! Langzaam verbrandende energiegevers en proteïnerijk eten zijn ideaal, bijvoorbeeld yoghurt voor calcium en eieren met meergranen toast voor voor vezels en proteïne. 

3. Laat je beste kant zien
Draag kleding waar je je goed in voelt. Vraag een vriendin fotos van je te maken in al je outfits zodat je goed kunt zien wat je het beste staat en welke kledingstukken je het meeste zelfvertrouwen geven.  Top tip: andere beha's werken onder andere kledingstukken, zelfs op hetzelfde lichaam! 

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4. Maak je outfit af
Voor slechts enkele euros kan je bij de kringloopwinkel een paar halskettingen kopen die je look vervolledigen en een outfit kunnen transformeren.

5. Wees voorbereid
Overloop in gedachten wat je vandaag wilt doen, al is dat maar even naar het briefje op de frigo kijken. Als een taak je tegenstaat, sta er eventjes bij stil en denk 'wat zou ik een vriendin zeggen als zij het moest doen?'

Zie wat een beetje zelfvertrouwen voor je dag kan doen met Head&Shoulders.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Je ogen opmaken
Je ogen opmaken
8

Je ogen opmaken

You have already participated to this slideshow
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie