Voel je goed met deze vijf simpele tips die je energie geven, je zelfvertrouwen opkrikken en je inspiratie bieden om je dag goed tegemoet te gaan.

Voel je goed met deze vijf simpele tips

1. Doe-het-zelf aromatherapie
Verschillende geuren hebben een grote impact op hoe we ons voelen. Maak gemberthee met schijfjes verse gember, citroensap en heet water, en douche met een geurige shampoo. Probeer een dagelijks verwenmomentje zoals Head&Shoulders citrus fresh voor een enerverende start van de dag.  

2. Eet zelfvertrouwen
Koolhydraten, vet en suiker hebben effect op je humeur en maken je sloom – het laatste dat je zelfvertrouwen nodig heeft! Langzaam verbrandende energiegevers en proteïnerijk eten zijn ideaal, bijvoorbeeld yoghurt voor calcium en eieren met meergranen toast voor voor vezels en proteïne. 

3. Laat je beste kant zien
Draag kleding waar je je goed in voelt. Vraag een vriendin fotos van je te maken in al je outfits zodat je goed kunt zien wat je het beste staat en welke kledingstukken je het meeste zelfvertrouwen geven.  Top tip: andere beha's werken onder andere kledingstukken, zelfs op hetzelfde lichaam! 

Head&Shoulders

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

4. Maak je outfit af
Voor slechts enkele euros kan je bij de kringloopwinkel een paar halskettingen kopen die je look vervolledigen en een outfit kunnen transformeren.

5. Wees voorbereid
Overloop in gedachten wat je vandaag wilt doen, al is dat maar even naar het briefje op de frigo kijken. Als een taak je tegenstaat, sta er eventjes bij stil en denk 'wat zou ik een vriendin zeggen als zij het moest doen?'

Zie wat een beetje zelfvertrouwen voor je dag kan doen met Head&Shoulders.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Xeniaash

Xeniaash

gemeld

Toppie zal deze tips eens gebruiken

  • melden
Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina