Wat doen we voor Moederdag?

Wat doen we voor Moederdag?

Zin in een absolute perfecte Moederdag? Hier zijn enkele tips en weetjes om niets aan het toeval over te laten!


Bloemen, aangebrande toast of zelfgemaakte cadeautjes bij het ontbijt zullen altijd een plaatsje in het hart van een mama veroveren. Maar voor hun feestdag volstaat het niet om zomaar “ik zie je graag” te zeggen, er mag net iets langer over nagedacht zijn! Dus ja, wat doen we voor Moederdag? Misschien zorgen we voor heerlijke koekjes voor Moederdag? Geen paniek, voor een gegarandeerd schot in de roos volstaat het om deze lijst van do's en don'ts voor Moederdag te volgen.

Moederdag, deze bewuste dag van het jaar waar we allemaal even de tijd nemen om de belangrijkste vrouw in ons leven te bedanken. Zij doen dan ook zoveel voor ons. Hoe zijn we zeker dat we hen op de allerbeste manier dank je zeggen? Kinderspel met deze lijst!

Wat doen we voor Moederdag, een paar leuke do's:

Begin Moederdag vanaf het begin van de dag. Zodra de wekker afgaat, is Moederdag begonnen. En elke organisator die over genoeg gezond verstand beschikt, begint er dan ook aan zodra mama haar ogen opent. Er is niets vervelender dan wakker te worden en te horen dat je speciale dag nog wat wordt uitgesteld, bijvoorbeeld tot bij het diner. We starten de dag met ontbijt op bed of waarom ook niet, met een mooi boeket bloemen op de eettafel. We tonen dat we haar dag niet zijn vergeten!

Betrek de kinderen (en kleinkinderen) . Zelfs al blijft het bij het kribbelen met kleurpotloden van woordjes als "Gelukkige Moederdag!", laat de kleintjes zeker meedoen.

Creatief zijn. Het is niet omdat de traditie vraagt om bloemen of lekkers te schenken, dat we ons daaraan moeten houden. We kunnen onze geschenken en ons feest aanpassen aan wat onze mama echt leuk vindt. Ze houdt van de buiten: waarom dan geen picknick? Of misschien houdt ze veel van cultuur: in dit geval gaan we voor concerttickets.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wat doen we niet voor Moederdag, een paar praktische don'ts:

Rommel laten slingeren. Niks beter om een ontbijt op bed te bederven als er achteraf een berg vaat staat te wachten. Het is belangrijk om ons goed op Moederdag voor te bereiden en echt tijd vrij te maken om moeder te vieren.

Te alledaags uit de hoek komen. Laat ons van deze dag iets speciaals maken. Zelfs al heeft ze echt een nieuwe mixer, een usb-sleutel of een reparatieset nodig, we houden dit soort cadeaus liever voor een andere gelegenheid.

Teveel uitgeven. De meeste moeders hebben liever dat hun feestje niet gelijkstaat aan overdreven uitgaven. We houden daarom ons budget in gedachte, zodat mama van haar dag kan genieten zonder zich zorgen te maken hoe het gezin dat allemaal gaat betalen.

En als de kleintjes onoplettend zijn en vlekken maken bij het eten, dan volstaat een goed wasmiddel om ze te laten verdwijnen.

En jij, hoe ga jij Moederdag vieren?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina