Auberginekaviaar

Auberginekaviaar

Verfrissend, heerlijk én erg gezond. Auberginekaviaar is een ideaal gerechtje voor warme lentedagen.


Auberginekaviaar

Je zal het zien: dit een snel en vrij simpel recept. Kook eerst 2 geschilde aubergines in licht gezouten water. Na 10 à 15 minuten sudderen moeten ze zacht zijn.

Giet de aubergines in een zeef, laat ze afkoelen en mix ze dan fijn in de keukenrobot.

auberginekaviaar
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Verhit wat olijfolie in een pan en voeg de auberginepuree en 2 gehakte knoflookteentjes toe. Kruid met voldoende peper, zout, paprika en marjolein tot jij het lekker en evenwichting vindt.

Roer alles goed om en blijf roeren terwijl je alles zachtjes laat pruttelen. Giet in een terrine en laat afkoelen.

Deze auberginekaviaar is heerlijk wanneer je hem goed gekoeld opdient met wat tomatencoulis erbij.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Silvie

Silvie

gemeld

Lijkt heerlijk, zeker iets om uit te proberen!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina