Sommige vrouwen houden van hartig!

Sommige vrouwen houden van hartig!

Heb je liever een zoet of hartig tussendoortje? En wat kiezen de meeste mensen? Laten we eens naar de trends in tussendoortjes kijken en de veranderingen die erachter zitten! Denk je nog steeds dat het willekeurig is?


Laten we snacken

Denk aan een tuinfeest in de zomer. Je vrienden zijn er, er is muziek, misschien zelfs badminton... en hapjes natuurlijk! Wat zie je op de tafels staan? Precies, allerlei hartige dingetjes die relatief kort geleden op de markt zijn verschenen en onmiddelijk heel populair zijn geworden. Mensen vinden ze erg lekker - het lijkt erop dat hartig de smaak van de moderne tijd wordt!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Waarom hartig?

Als je in de supermarkt kijkt, zie je hoe veel groter de afdeling met zoute snacks in de afgelopen paar jaar is geworden. Natuurlijk verdwijnen de chocoladerepen niet, maar de groeiende hoeveelheid chips en zoutjes is een duidelijk teken van de hartige trend. Maar anders dan een paar jaar geleden zijn er nu ook hartige snacks met minder vet, zoals bij Special K Cracker Crisps* die nu in de supermarkt liggen.
(*60% minder vet in vergelijking met gewone chips...)

Je kunt er van genieten - als een tussendoortje of 's avonds op de bank. De nieuwe hartige smaken verbreden de keuze in zoute snacks en ze zijn daarom een goede vervanging voor zoete tussendoortjes. Chips kunnen pittig zijn, naturel of romig en zullen altijd anders smaken. De Special K Cracker Crips zijn er in vier verschillende smaken: Sweet Chili, Sour Cream and Onion, Sea Salt en Paprika. Zo is er genoeg om aan bijna ieders smaak te beantwoorden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

peetje11

peetje11

gemeld

Ik heb ze al geproefd. Ze zijn eetbaar, maar toch minder lekker dan de gewone chips, jammer...

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina