Bruschetta met tuinbonen en komijn

Bruschetta met tuinbonen en komijn

Geef kleur aan je leven en doe je vrienden watertanden met deze overheerlijke party snack!


Ingrediënten (voor 1 personen)

  • 150 gr. verse gedopte tuinbonen
  • 3 dunne sneetjes volkorenbrood
  • 1 theelepel olijfolie
  • Een snufje komijn
  • 1/3 teen knoflook
  • Zeezout en peper
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Spoel de tuinbonen af en doe ze in een kom die in de magnetron kan.



  2. Dek af en zet hem 4 minuten in de magnetron op vol vermogen zonder water toe te voegen.



  3. Doe ze in een zeef, spoel ze af onder koud water zodat het garingsproces stopt en pel ze.



  4. Doe de gepelde tuinbonen in een kom, voeg de olijfolie, fijngehakte knoflook, zeezout, komijn en peper toe.



  5. Voorzichtig mengen, zout en peper naar smaak toevoegen, en op een koele plek bewaren totdat je het serveert.



  6. Serveer met sneetjes geroosterd volkorenbrood.



Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina