Venkeltzatziki met bieslook

Venkeltzatziki met bieslook

Verrijk je smakenpallet en verras je vrienden met deze heerlijk eenvoudige en feestelijke dipsaus.


Ingrediënten (voor 1 personen)

  • 100 g venkel
  • 80 g roomkaas (20% vet)
  • 1/2 teentje knoflook
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 eetlepel gehakte bieslook
  • Een scheutje olijfolie
  • Zout en peper
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Verwijder de buitenlagen van de venkelknol.



  2. Bewaar een stuk om als bakje te gebruiken.



  3. Hak de venkel in kleine stukjes van ongeveer een 1/2 cm. Meng in een kom de roomkaas, bieslook, gehakte knoflook, zout, peper, scheutje olijfolie en citroensap.



  4. Voeg de blokjes venkel toe en meng het door elkaar. Bewaar op een koele plek.



  5. Serveer de tzatziki in het stuk venkel dat je hiervoor bewaard hebt. Direct serveren.



Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina