Venkeltzatziki met bieslook

Venkeltzatziki met bieslook

Verrijk je smakenpallet en verras je vrienden met deze heerlijk eenvoudige en feestelijke dipsaus.


Ingrediënten (voor 1 personen)

  • 100 g venkel
  • 80 g roomkaas (20% vet)
  • 1/2 teentje knoflook
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 eetlepel gehakte bieslook
  • Een scheutje olijfolie
  • Zout en peper
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Verwijder de buitenlagen van de venkelknol.



  2. Bewaar een stuk om als bakje te gebruiken.



  3. Hak de venkel in kleine stukjes van ongeveer een 1/2 cm. Meng in een kom de roomkaas, bieslook, gehakte knoflook, zout, peper, scheutje olijfolie en citroensap.



  4. Voeg de blokjes venkel toe en meng het door elkaar. Bewaar op een koele plek.



  5. Serveer de tzatziki in het stuk venkel dat je hiervoor bewaard hebt. Direct serveren.



  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina