Ontspannen in een half uurtje

Ontspannen in een half uurtje

Neem wat tijd voor jezelf en probeer met deze tips 30 minuten per dag te ontspannen – tijd voor jezelf en ontstressen hoort in de agenda van elke drukke vrouw thuis.


Zodra de kinderen op school zitten of je komt thuis van je werk, probeer dan eens deze tips om te ontspannen en te genieten van wat me-time – daar knap je gegarandeerd van op!

Een half uur voor jezelf is niet teveel gevraagd, toch? We rennen de hele dag heen en weer tussen gezin, werk, vrienden en huishoudelijke klusjes, vaak zonder pauzes. Een plekje in je drukke agenda vinden voor korte ontspanningsmomentjes kan een wereld van verschil maken.

Verwen je gezicht
Probeer een gezichtsmasker of experimenteer eens met een nieuwe make-up. Wat tijd doorbrengen voor een spiegel terwijl je je voor de verandering eens niet hoeft te haasten, kan je een nieuwe look of zelfs een frisse blik op het leven opleveren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Maak speciale koffie voor jezelf
Neem geen genoegen met een snelle kop instant thee of koffie, maar experimenteer met een melkopschuimer en specerijen zoals kaneel en nootmuskaat, of blader eens door een kookboek voor een nieuw drankje. Bedenk een warme chocolademelk met een twist of creëer een heerlijke kruidenthee met fruit of smaakmakers zoals verse gember.

Leg een voorraadje tijdschriftartikelen aan
Als je alleen tijd hebt voor de kortere nieuwsberichten of modeartikelen in kranten of tijdschriften, gebruik dan een map of doos om alle artikelen te verzamelen die je interessant lijken, maar waar je op dat moment geen tijd voor hebt. Zodra je dan een beetje tijd voor je zelf hebt, heb je alvast een handig voorraadje leesvoer.

Stuur een kaartje
We zijn bijna vergeten hoe het moet! We bellen en sms’en onze vrienden voortdurend maar er echt even voor gaan zitten om een brief of kaartje te versturen is plezant en geeft de ontvanger een prachtige verrassing.

Stel jezelf een doel
Als er een klusje is waar je maar niet aan toe komt (een vakantie boeken, zoeken naar de beste verzekering, enzovoorts) verdeel die taak dan in kleinere onderdelen die je in een half uur kan afronden, bijvoorbeeld het zoeken naar een bestemming, vertrektijden van vluchten opzoeken. Zodra de klus geklaard is, voel je echt dat je iets bereikt hebt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

proffesor

proffesor

gemeld

zijn er ook ontspanning tips voor mannen , of een website waar je me naar toe kunt sturen, voor mij hoofd het niet allemaal om fitness of auto's te gaan , ik zoek ook cosmetica tips voor mannen maar dan om het zelf maken van een douchegel.

  • melden

ik stuur nog altijd kerstkaartjes en verjaardagskaartjes. Ik heb heimwee naar de periode toen dat ik verjaarde en (in mijn ogen) honderden kaartjes kreeg die allemaal werden opgehangen. Nu moet ik blij zijn met een facebook reactie of een sms...

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer