Ontstressen en relaxen: van lachen als therapie tot een ontspannende beautybehandeling.

Ontstressen en relaxen: van lachen als therapie tot een ontspannende beautybehandeling.

Me-time … We willen allemaal wel wat meer tijd voor onszelf. Maar wat doen we dan met die tijd? Deze ontstressideetjes passen altijd in je agenda. Geen overbodige luxe, want kunnen ontstressen is heel belangrijk voor je psychische en fysieke welzijn.


Me-time ideetje 1: Beautybehandeling met badritueel

Weinig tijd en toch een opkikker nodig? Verwen jezelf met een beautybehandeling in een warm bad. Creëer een fijne sfeer in je badkamer met je favoriete verwenspullen: geurkaarsjes aan, muziek op, kopje thee bij de hand, olie in het badwater... Parfumolie laat je dromen, een kopje appel- of wijnazijn ontspant je droge huid, essentiële olie brengt je tot rust of kikkert je op. Extra tip om te ontstressen: wrijf je in met amandelolie na het bad en je komt herboren de badkamer weer uit.

Me-time ideetje 2: Namiddagje lachen en relaxen

Onverwachts een hele namiddag uittrekken voor – kinderlijk - plezier? Gewoon doen! Huur een paar grappige films of als je een fan bent, duw een Disney-klassieker in de DVD-speler. Benen onder een deken, kopje chocolademelk of glas wijn bij de hand en de mobiele telefoon samen met je schuldgevoel uitzetten. Lachen hoeft niet veel te kosten en maakt je gezond, opgelucht en energiek!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Me-time ideetje 3: Dagje relaxen met de vriendinnen

Een must voor elke vrouw: elk half jaar je agenda blokkeren voor me-time met de vriendinnen. Wie van actie houdt kan gaan kanovaren, fietsen of wandelen. Hou je het liever rustig, kies dan om beurt een stad uit en ga samen op verkenning naar de leukste shoppingadressen, de lekkerste terrasjes en de mooiste pleintjes en straten. Heerlijk bijkletsen, lachen en ontspannen, meer moet dat niet zijn. Manlief en de kinderen laat je deze keer thuis, een ladies day is pure ontspanning voor jou alleen.

Me-time ideetje 4: Ontstressen aan de ontbijttafelMe

Moe en te veel om je hoofd? Blokkeer een voormiddag me-time in je agenda en geef hem aan jezelf. Zet geen wekker, vraag je huisgenoten om stil te zijn en slaap lekker lang uit. Blijf nog even in je pyjama rondlopen, niets moet, alles mag. Ontstressen bij het ontbijt doe je met veel lekkers op je bord, vers geperst vruchtensap, je favoriete muziek op de achtergrond en een magazine of goed boek naast je. Pure verwennerij.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina