Time-management : hoe tijd winnen

Time-management : hoe tijd winnen

Time management maakt je leven een pak aangenamer en overzichtelijker. Een dag duurt maar 24 uur en vaak is het een race tegen de klok. Gelukkig zijn er manieren om het leven makkelijker te maken en tijd te winnen …


Time management thuis

Doe uw boodschappen via internet. > Online winkelen bespaart je heel wat tijd. De eerste bestelling duurt iets langer, maar als u een basislijstje bewaart met uw gebruikelijke producten, kan u dat de volgende keer gewoon bovenhalen: praktisch en snel.

Bereid uw maaltijden op voorhand door een dag per week of zelfs per maand uit te roepen tot "kookdag": de gerechten die u klaargemaakt hebt, vriest u in om later in een handomdraai op tafel te zetten.

Om vloeren, ramen en meubels schoon te maken, kiest u best voor slimme poetsproducten zoals Swiffer en Mr. Propre wondergom. Met Swiffer behoren vuil, stof en haren voorgoed tot het verleden en de wondergom van Mr. Propre pakt op zijn beurt efficiënt hardnekkige vlekken aan zoals potloodstrepen, schoenstrepen, vlekken of vuil op muren, deuren en vloeren.

Time management met de kinderen

Stel een huiswerkplanning op, door 's ochtends een briefje te leggen en 's avonds als u thuiskomt te controleren of alles gedaan is. Leg samen met de kinderen hun boekentas en kleren voor de volgende dag al klaar.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Time management maakt het nieuwe schooljaar lichter verteerbaar. Anticipeer op het nieuwe schooljaar door schoolbenodigdheden en kleren te kopen voor de drukte in september, op internet of in postordercatalogi. Profiteer ook van de koopjes tijdens het jaar.

Vertrouw hen kleine taken toe die ze graag doen en kunnen om hen verantwoordelijkheid aan te leren: de tafel afruimen, de afwas doen ...

Time management op het werk

Maak een lijstje van uw prioriteiten, "verplicht", "belangrijk" en "voor later". In plaats van alles te doen, kunt u zo enkele taken selecteren en die ook goed doen! Manage uw tijd door takenlijstjes op te stellen (bellen naar, afspraak maken, cheque sturen …) die u in uw agenda plakt en afstreept zodra ze achter de rug zijn. Dat werkt ook voor thuis!

Investeer in een Palm Pilot: dat is een agenda, adresboek, wekker en tekstverwerker in één … Geef uw afspraken of de verjaardag van uw vriend(inn)en in: op de dag zelf krijgt u een berichtje. Zo bespaart time management je gênante momenten.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador