De comeback van het springtouw

De comeback van het springtouw

Touwspringen is de favoriete sport van kleine meisjes, maar wordt op volwassen leeftijd volledig vergeten. Toch blijft touwspringen leuk en uitstekend voor de lijn!


De comeback van het springtouw

Touwspringen is een zeer intensieve sport waarmee u heel snel calorieën verbrandt! In vijftien minuten verbrandt u er evenveel als wanneer u gedurende één uur een teamsport beoefent zoals volleybal.

Deze activiteit is een uitstekende manier om het hart en de bloedvaten te versterken en de longinhoud te vergroten. de comeback van het springtouwU krijgt er mooiere en gespierde billen en benen van én een slank en stevig figuur, een resultaat dat u bij weinig andere sportdisciplines bekomt. Deze sport verhoogt uw energie en biedt een uitstekende spiertraining voor de benen en is hierdoor overigens een van de favoriete trainingen bij boksers.

Touwspringen verstevigt zelfs de rugspieren en helpt cellulitis te verminderen. Deze sport is echter af te raden voor personen met scoliose of gewrichtsproblemen.

Begin met een opwarming van de knieën en de enkels en vervolgens de rest van het lichaam. Begin beetje bij beetje te huppelen en daarna langzaam te springen met het touw tot u in het juiste ritme zit.

Spring vervolgens telkens drie minuten gevolgd door een pauze en herhaal dit gedurende twintig minuten. Doe dit elke dag. Als u dit regelmatig doet, dan zou u al zeer snel mooie resultaten moeten zien.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
De 5 beste oefeningen voor strakke armen

De 5 beste oefeningen voor strakke armen

De 5 beste oefeningen voor strakke armen

Geef je armen de nodige aandacht en doe twee sets van 12 herhalingen van deze oefeningen. Je kan ook twee sets van 12 van één oefening doen en deze combineren met onze andere tips voor een platte buik, mooie benen en strakke billen.

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger
5

Van hamburgers wordt echt iedereen gelukkig. Maar gezond zijn ze niet echt. Geen nood, wij hebben een geweldig recept voor zelfgemaakte visburgers die barsten van de smaak én laag in vetgehalte zijn. Smullen maar!

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015