De comeback van het springtouw

De comeback van het springtouw

Touwspringen is de favoriete sport van kleine meisjes, maar wordt op volwassen leeftijd volledig vergeten. Toch blijft touwspringen leuk en uitstekend voor de lijn!


De comeback van het springtouw

Touwspringen is een zeer intensieve sport waarmee u heel snel calorieën verbrandt! In vijftien minuten verbrandt u er evenveel als wanneer u gedurende één uur een teamsport beoefent zoals volleybal.

Deze activiteit is een uitstekende manier om het hart en de bloedvaten te versterken en de longinhoud te vergroten. de comeback van het springtouwU krijgt er mooiere en gespierde billen en benen van én een slank en stevig figuur, een resultaat dat u bij weinig andere sportdisciplines bekomt. Deze sport verhoogt uw energie en biedt een uitstekende spiertraining voor de benen en is hierdoor overigens een van de favoriete trainingen bij boksers.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Touwspringen verstevigt zelfs de rugspieren en helpt cellulitis te verminderen. Deze sport is echter af te raden voor personen met scoliose of gewrichtsproblemen.

Begin met een opwarming van de knieën en de enkels en vervolgens de rest van het lichaam. Begin beetje bij beetje te huppelen en daarna langzaam te springen met het touw tot u in het juiste ritme zit.

Spring vervolgens telkens drie minuten gevolgd door een pauze en herhaal dit gedurende twintig minuten. Doe dit elke dag. Als u dit regelmatig doet, dan zou u al zeer snel mooie resultaten moeten zien.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina