Kuit oefeningen voor thuis

Kuit oefeningen voor thuis

Zin om elegante en slanke benen te krijgen ? Hier volgen een aantal tips om dunne kuiten te krijgen dankzij gemakkelijke oefeningen.


Slanke kuiten krijgen zonder extra spiermassa te kweken is nog altijd een grote vrouwendroom! We willen inderdaad geen bodybuilderbenen met wielrennerskuiten maar gewoon slanke benen. Slankere heupen en rondere billen nastreven mag ons niet weerhouden om bezig te zijn met onze benen. Hier volgen tips om slanke kuiten te krijgen!

Kuitoefening voor slanke kuiten

Al deze kuitoefeningen voor slanke kuiten kunnen van thuis uit worden uitgevoerd, en dat zonder extra materieel! Het is inderdaad heel gemakkelijk om dunne kuiten te krijgen enkel door het lichaamsgewicht te gebruiken en een bewuste samentrekking van de spieren.

Deze eerste oefening om slanke kuiten te krijgen gaan we uitvoeren door ons op een voet te plaatsen en de hiel een heel klein beetje op te tillen. We houden deze positie aan gedurende een aantal seconden om een evenwicht te vinden. Hierna gaan we in series van 10 op de tippen van onze tenen staan. Hiervoor nemen we onze tijd!

Bestel je gratis doseersysteem

Bestel je gratis doseersysteem

Je kan hier een gratis doseersysteem bestellen. Slechts één bestelling per jaar.

Staaltje geselecteerd
Kies dit staaltje niet
Staaltje al besteld

Een andere, heel goede kuitoefening voor thuis om de kuiten te trainen bestaat erin om te hurken, net zoals we doen als we moeten urineren in de velden. Dat is uiteraard niet echt glamourous ... maar het is wel een fantastische oefening! We behouden deze positie en plaatsen ons op de tippen van onze tenen. Zoals in de vorige oefening beginnen we met series van 10.

Dagelijkse kuitoefeningen

Een heel goede manier om de kuiten te trainen is om dagelijks de trappen te nemen! Dit zorgt er niet enkel voor dat we op een gemakkelijke manier dunne kuiten krijgen maar verbetert ook ons hartritme en de vetverbranding. De trap nemen versterkt onze kuitspieren maar ook onze buikspieren! En als we onze koffie zouden morsen op de trap, geen paniek: het volstaat om een goed wasmiddel te gebruiken.

Wat zijn jouw technieken om slanke kuiten te krijgen?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild