Kuit oefeningen voor thuis

Kuit oefeningen voor thuis

Zin om elegante en slanke benen te krijgen ? Hier volgen een aantal tips om dunne kuiten te krijgen dankzij gemakkelijke oefeningen.


Slanke kuiten krijgen zonder extra spiermassa te kweken is nog altijd een grote vrouwendroom! We willen inderdaad geen bodybuilderbenen met wielrennerskuiten maar gewoon slanke benen. Slankere heupen en rondere billen nastreven mag ons niet weerhouden om bezig te zijn met onze benen. Hier volgen tips om slanke kuiten te krijgen!

Kuitoefening voor slanke kuiten

Al deze kuitoefeningen voor slanke kuiten kunnen van thuis uit worden uitgevoerd, en dat zonder extra materieel! Het is inderdaad heel gemakkelijk om dunne kuiten te krijgen enkel door het lichaamsgewicht te gebruiken en een bewuste samentrekking van de spieren.

Deze eerste oefening om slanke kuiten te krijgen gaan we uitvoeren door ons op een voet te plaatsen en de hiel een heel klein beetje op te tillen. We houden deze positie aan gedurende een aantal seconden om een evenwicht te vinden. Hierna gaan we in series van 10 op de tippen van onze tenen staan. Hiervoor nemen we onze tijd!

Een andere, heel goede kuitoefening voor thuis om de kuiten te trainen bestaat erin om te hurken, net zoals we doen als we moeten urineren in de velden. Dat is uiteraard niet echt glamourous ... maar het is wel een fantastische oefening! We behouden deze positie en plaatsen ons op de tippen van onze tenen. Zoals in de vorige oefening beginnen we met series van 10.

Dagelijkse kuitoefeningen

Een heel goede manier om de kuiten te trainen is om dagelijks de trappen te nemen! Dit zorgt er niet enkel voor dat we op een gemakkelijke manier dunne kuiten krijgen maar verbetert ook ons hartritme en de vetverbranding. De trap nemen versterkt onze kuitspieren maar ook onze buikspieren! En als we onze koffie zouden morsen op de trap, geen paniek: het volstaat om een goed wasmiddel te gebruiken.

Wat zijn jouw technieken om slanke kuiten te krijgen?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Samen sporten met je hond

Samen sporten met je hond

Samen sporten met je hond

Een wandeling met je hond is niet alleen goed voor je trouwe viervoeter, maar ook gezond voor jou.

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Nooit genoeg tijd om ‘s morgens een gezonde lunch te bereiden? Plan klaar-om-mee-te-nemen lunches die je in een flits maakt en zowel overheerlijk sma...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Veggie voor carnivoren

Veggie voor carnivoren

Veggie voor carnivoren

Zin in meer-experte Evelien schotelde gevulde ajuin voor aan haar rasechte carnivoor. Iets te veel veggie op het menu en manlief begint te mopperen. Maar dit uiengerecht, gebaseerd op een recept met ajuin van chef Yotam Ottolenghi kan zelfs de meest rabiate vleeseter bekoren.