Kuit oefeningen voor thuis

Kuit oefeningen voor thuis

Zin om elegante en slanke benen te krijgen ? Hier volgen een aantal tips om dunne kuiten te krijgen dankzij gemakkelijke oefeningen.


Slanke kuiten krijgen zonder extra spiermassa te kweken is nog altijd een grote vrouwendroom! We willen inderdaad geen bodybuilderbenen met wielrennerskuiten maar gewoon slanke benen. Slankere heupen en rondere billen nastreven mag ons niet weerhouden om bezig te zijn met onze benen. Hier volgen tips om slanke kuiten te krijgen!

Kuitoefening voor slanke kuiten

Al deze kuitoefeningen voor slanke kuiten kunnen van thuis uit worden uitgevoerd, en dat zonder extra materieel! Het is inderdaad heel gemakkelijk om dunne kuiten te krijgen enkel door het lichaamsgewicht te gebruiken en een bewuste samentrekking van de spieren.

Deze eerste oefening om slanke kuiten te krijgen gaan we uitvoeren door ons op een voet te plaatsen en de hiel een heel klein beetje op te tillen. We houden deze positie aan gedurende een aantal seconden om een evenwicht te vinden. Hierna gaan we in series van 10 op de tippen van onze tenen staan. Hiervoor nemen we onze tijd!

Bestel je gratis doseersysteem

Bestel je gratis doseersysteem

Je kan hier een gratis doseersysteem bestellen. Slechts één bestelling per jaar.

Staaltje geselecteerd
Kies dit staaltje niet
Staaltje al besteld

Een andere, heel goede kuitoefening voor thuis om de kuiten te trainen bestaat erin om te hurken, net zoals we doen als we moeten urineren in de velden. Dat is uiteraard niet echt glamourous ... maar het is wel een fantastische oefening! We behouden deze positie en plaatsen ons op de tippen van onze tenen. Zoals in de vorige oefening beginnen we met series van 10.

Dagelijkse kuitoefeningen

Een heel goede manier om de kuiten te trainen is om dagelijks de trappen te nemen! Dit zorgt er niet enkel voor dat we op een gemakkelijke manier dunne kuiten krijgen maar verbetert ook ons hartritme en de vetverbranding. De trap nemen versterkt onze kuitspieren maar ook onze buikspieren! En als we onze koffie zouden morsen op de trap, geen paniek: het volstaat om een goed wasmiddel te gebruiken.

Wat zijn jouw technieken om slanke kuiten te krijgen?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador