Ronde billen krijgen

Ronde billen krijgen

Op zoek naar mooie en gespierde billen? Hier zijn enkele tips vour de dames die op zoek zijn naar een strakker achterwerk, net voor het begin van de solden.


Om mooie billen te hebben moeten we ons concentreren op twee spiergroepen. Hoe krijgen we die strakke billen? Net als bij een platte buik, is het belangrijk om dagelijks spieroefeningen uit te voeren en af te wisselen tussen sportieve en dagelijkse beweging. Om een vlak achterwerk te vermijden, kunnen we dus welbepaalde oefeningen doen. Op naar de winkel om te profiteren van de solden, en een bijpassende broek te vinden om te pronken met die strakke billen!

Ronde billen hebben door beweging

  • Fietsen is een uitstekende oefening om strakke billen te hebben. Met de fiets naar het werk gaan heeft als voordeel dat al onze bilspieren worden getraind.
  • Wandelen! Naast fietsen, is een dagelijkse wandeling uitstekend voor de billen én de gezondheid. Vooral nordic walking doet wonderen tijdens het weekend. Opgelet om goed de heupen hun gang te laten gaan, en grote passen te nemen om zo efficiënt mogelijk te zijn.
  • Ten slotte denken we aan rolschaatsen. Rolschaatsen kan een erg effectieve manier zijn om zich in de stad te verplaatsen, maar is vooral een uitstekende optie om de bilspieren te oefenen. Door de benen naar buiten te duwen, laten we alle bilspieren het werk doen. Gegarandeerd resultaat!

Ronde billen hebben door te werken

Voor de echt gemotiveerden onder ons bestaan er zelfs manieren om de billen te trainen op het werk. Inderdaad, want mooie billen vergen hard werk. Hier is dus hoe we tewerk moeten gaan om mooie ronde billen te kweken op het kantoor:

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • We zitten met een mooie rechte rug in onze bureaustoel, en spreiden de benen lichtjes waarbij we onze handen op onze knieën plaatsen.
  • We proberen nu lichtjes onze benen naar buiten te duwen. Onze handen moeten dit tegenwerken, waardoor we meteen merken dat onze bilspieren in actie schieten!

De oefeningen om mooie billen te hebben

We hebben natuurlijk nog oefeningen die we op ons dooie gemakje thuis kunnen uitvoeren:

  • We liggen op onze rug met onze armen aan weerskanten van ons lichaam. We tillen onze billen op en houden deze stand zo’n 5 seconden aan. We doen zo’n 10 herhalingen.
  • We liggen op onze buik, met onze handen onder ons voorhoofd. We tillen ons volledige been op, en houden dit 5 seconden aan. Na vijf seconden doen we hetzelfde met het andere been. Ook hier doen we 10 herhalingen.
  • We zitten op handen en knieën (alsof we uit kniestand push-ups zouden doen). We strekken nu één been naar achter, terwijl we het evenwicht bewaren met onze knie. Hier wisselen we ook af tussen de benen, en houden dit 5 seconden aan. Tien herhalingen uitvoeren!

Heb jij technieken en oefeningen om strakke billen te hebben?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer