Sporten in het groen: gezond en ecologisch verantwoord.

Sporten in het groen: gezond en ecologisch verantwoord.

Sport is gezond. Buiten sporten is gezonder. Met deze tips maak je het sporten meteen ook ecologisch verantwoord.


Sporten: kleed je ecologisch!

Wie gaat sporten, wil er goed uitzien. Tegenwoordig kan je ecologisch verantwoorde sportoutfits vinden. Vervaardigd uit natuurlijke materialen, zoals bamboe. Wie ecologisch koopt, helpt daarmee rechtstreeks een goed doel, zoals het behoud van het regenwoud.

Goedkope ontspanning: wandelen!

Dat sport niet duur hoeft te zijn, weten we al lang. Een stel stevige stapschoenen en een wandelroutekaart en je kan aan je fysiek beginnen te werken. En, wandelen is de ecologisch verantwoorde sport bij uitstek: je verbruikt enkel je eigen energie en komt vaak op adembenemend mooie plekjes terecht.

Dubbel sporten: met je fiets gaan lopen!

Laat de auto thuis en sla twee vliegen in een klap: fiets naar je looproute. Goed om je spieren los te werken vooraf en achteraf een fijne vorm van ontspanning. En, uiteraard, ecologisch top!

Ecologisch zwemmen: in een zwemvijver!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Van alle sporten is zwemmen zowat de meest gezonde. Maar waarom zou je dat 's zomers in een binnenzwembad doen? Al eens gedacht aan ecologische zwemvijver bij je thuis?

Sporten: dorst lessen!

Wie gaat sporten, verliest veel vocht. Je dorst lessen kan je met kraantjeswater. Dat is ecologisch meer verantwoord dan je een plastic flesje aan te schaffen. Beter nog is je water mee te nemen in een ecologisch verantwoorde drinkbus, bijvoorbeeld eentje gemaakt uit aluminium.

Vrijen: gratis en ecologisch heilzaam.

ook vrijen … is sport! Een goeie vrijpartij staat gelijk aan een uurtje sport. Doe het overdag: je hoeft geen licht aan te knippen!

sporten aan zee: treinen!

Het heeft weinig pas om te gaan boogieboarden of kitesurfen als je daarvoor eerst een uur in de file staat. Vergeet de wagen en ga ecologisch: neem de trein en geniet van het landschap, de rust en de ontspanning van je ritje. Sport groen en goed!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina