Trendy Sporten

Trendy Sporten

Sportbeoefening is net als kleding, cosmetica en design onderhevig aan trends. Eén ding is zeker: met deze sporten wordt lichaamsbeweging nooit saai!


UBound: voor wie bruist van energie

Pret gegarandeerd met UBound, een aerobicstraining op een kleine trampoline. De hoge fun-factor is overigens niet de enige troef van deze uit Argentinië geïmporteerde sport. Doordat je tijdens de oefeningen voortdurend op en neer springt, verbruik je maar liefst 900 calorieën per les! UBound zorgt ook voor spierversteviging en verbetert je coördinatie en evenwichtsgevoel. Bovendien is UBound heel eenvoudig en heeft het geen negatieve invloed op de gewrichten.
www.stadium.be

bootcamp

Bootcamp: back to basics

Vind je het leuk om in de buitenlucht te sporten? Hou je niet van loopbanden, stepapparaten en andere toestellen? Dan is Bootcamp ongetwijfeld iets voor jou. Bootcamp is gebaseerd op de trainingsroutine in het Amerikaanse leger en vindt plaats in de omgeving van het strand, bos, park of duinen. Het programma omvat hardlopen, intervaltraining en oefeningen die vooral bestaan uit natuurlijke lichaamsbewegingen, zoals duwen, trekken, werpen, optillen en springen.
www.bootcamptraining.be

Kranking: fietsen met de armen

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Kranking is een trendy variant op spinning of indoor cycling. Voor deze sport wordt de krankcycle gebruikt, een soort fiets waarbij de pedalen ingeruild zijn door handvaten. Je moet dus trappen met de armen in plaats van met de benen. Kranking is niet alleen ideaal voor een stevig bovenlichaam en gespierde armen, ook je algemene conditie gaat er op vooruit.
www.krankcycle.nl

dans

Sh'bam: swingend slank

Dé danswork-out van het ogenblik heet Sh'bam. Dit fitnessprogramma is ideaal voor wie de nieuwste moves wil aanleren op de tonen van trendy discotheekhits en Latin beats. Uptempo en rustiger nummers wisselen elkaar af en bij elke song hoort een eigen choreografie. De dansstijlen variëren van disco tot charleston. Voor deze sport moet je dus niet alleen een behoorlijke conditie maar ook een goed gevoel voor ritme hebben.
www.healthcity.be>

Belly-fit: supervrouwelijk

Buikdansen, stretching en een vleugje meditatie: dat is Belly-fit in een notendop. Belly-fit belooft niet alleen een strakkere buik en extra vetverbranding op de heupen, maar ook een betere lichaamshouding en meer soepelheid.
www.maggitoussaint.be

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina