Een overzicht van alle Always producten

Een overzicht van alle Always producten

De Always maandverbanden en inlegkruisjes geven je elke dag een fris en beschermd gevoel.Maandverband

Van lichte tot zware menstruatie, wat voor bescherming je ook nodig hebt, Always heeft het juiste maandverband voor jou. Dankzij de unieke geur-neutraliserende ActiPearls™ neutraliseren Always Ultra geurtjes.

1. Always Ultra

Always Ultra
Voel je fris en beschermd dankzij het speciale CleanFeel™ toplaagje. De sterk absorberende blauwe kern absorbeert vloeistof onmiddellijk en helpt doorlekken voorkomen. Geurtjes worden dankzij de unieke ActiPearls™ geneutraliseerd in plaats van ze te maskeren. Always Ultra is dunner dan de Maxi variant en biedt een betere bescherming.
Always Secure Night is de beste bescherming ooit voor ‘s nachts. Met een 60% grotere* achterkant die je precies daar beschermt waar het ‘s nachts nodig is.
*vgl. met Always Ultra Normal

Normal

Normal Plus

Long Plus

Always Ultra Fresh
Licht geparfumeerd maandverband met vleugels, om je extra te beschermen tegen lekjes. Het maandverband heeft een zacht toplaagje dat je een droog gevoel geeft en zorgt ervoor dat vloeistof wordt geabsorbeerd in de kern van het maandverband en niet aan de randjes.

Always Infinity
Always Infinity maakt gebruik van een innovatief absorberend schuim. Deze stof, die voor het eerst wordt gebruikt in een maandverband, absorbeert meer dan 10 keer zijn eigen gewicht, dankzij microblaasjes en absorptiekanalen. Always Infinity is dus niet alleen dunner, maar ook veel doeltreffender.

Normal

Long Plus

Night

Always Twist & Flex
Bescherming die zich aan al je bewegingen aanpast. Dit flexibele en dunne maandverband volgt dankzij z’n innovatieve netstructuur probleemloos elke beweging, zodat jij net zo actief kan blijven als altijd.

2. Always Maxi
Volgt de contouren van je lichaam en beschermt daardoor extra tegen lekjes. Ben je op zoek naar een betere bescherming? De Always Ultra producten zijn niet alleen dunner dan de Maxi varianten, ze beschermen bovendien ook beter dankzij de unieke kern die vloeistof onmiddellijk absorbeert en omzet in gel.


Inlegkruisjes

Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, met of zonder subtiel parfum. Met hun zachte, ademende materialen geven de Always inlegkruisjes je een heerlijk gevoel van comfort en frisheid, elke dag weer.

Always Inlegkruisjes
Neutraliseert geurtjes in enkele seconden, een fris gevoel, urenlang!

Always Twist & Flex inlegkruisjes
Extra dun en flexibel inlegkruisje dat zich aan al je lichaamsbewegingen aanpast. Dit is het dunste inlegkruisje ooit van Always: je vergeet gewoonweg dat je het draagt!

Multiform Fresh

Tanga

Normal

Large

Always ProFresh
Speciaal ontworpen voor wie een gevoelige urineblaas heeft. Ze absorberen in enkele seconden en neutraliseren geurtjes.

2. Always Discreet

Inlegkruisjes licht urineverlies
Voor maar een paar druppels, of nóg minder, wat leidt tot een geringe vochtigheid.

inlegkruisje

inlegkruisje plus

Maandverbanden licht tot matig urineverlies
Voor incidenteel urineverlies als niezen of hoesten nattigheid veroorzaakt.

small

small plus

normal

Maandverbanden + matig urineverlies
Voor frequent urineverlies van gemiddelde hevigheid, als maandverband met een lichter absorptievermogen gewoon niet genoeg is.

Ondergoed matig tot zwaar urineverlies
Voor veel urineverlies veroorzaakt door plotselinge aandrang.

ondergoed M

ondergoed L

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Always #ZoalsEenMeisje – Meisjes Emoji’s

Always #ZoalsEenMeisje – Meisjes Emoji’s

Always #ZoalsEenMeisje – Meisjes Emoji’s

Ze zien er misschien onschuldig uit, maar emoji's zijn méér dan alleen grappige gezichtjes. Meisjes gebruiken ze om te communiceren per SMS en online. Maar lijken emoji's echt op meisjes? Always vroeg het hen en het blijkt dat zelfs emoji's meisjes tot stereotypen beperken

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

De asperges komen er eindelijk weer aan – hoog tijd dus voor een overheerlijk, gezond en creatief gerecht dat je in enkele minuten op tafel tovert. V...

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan. Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. We...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Vragen over het gebruik van tampons

Vragen over het gebruik van tampons

Vragen over het gebruik van tampons

Wanneer een meisje ongesteld is en voor het eerst tampons in plaats van maandverband probeert, heeft ze waarschijnlijk heel wat vragen over hoe ze die precies moet gebruiken. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen.

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!