Blijf actief, fris en vol zelfvertrouwen tijdens je menstruatie

Blijf actief, fris en vol zelfvertrouwen tijdens je menstruatie

Zoals het gebruiken van deodorant of lipgloss, behoort het gebruik van een inlegkruisje tot de basis om elke dag opnieuw zorg voor jezelf te dragen. Ze kunnen helpen bij het zich goed, vrouwelijk en fris voelen. Wanneer kan je ze het best gebruiken?


  • Dagelijks: Sommige vrouwen gebruiken inlegkruisjes dagelijks om de vaginale afscheiding of hun urineverlies te beheren. Geparfumeerde inlegkruisjes en inlegkruisjes die special ontworpen zijn om de diverse soorten ondergoed te beschermen, zijn op de markt beschikbaar.
  • Midden van de cyclus: (gedurende de ovulatie): Sommige vrouwen gebruiken ze vooral tijdens het midden van de cyclus om de toenemende vaginale afscheiding op te vangen.
  • Gedurende de menstruatie: Inlegkruisjes hebben hun nuttigheid al bewezen als "back up" bij het dragen van een tampon of als bescherming anticiperend op de komende menstruatie.
  • Na bevalling: Sommige vrouwen gebruiken inlegkruisjes voor het opvangen van de lichte postpartum vloed gedurende een paar weken na de bevalling. De vrouwen die inlegkruisjes effectief hiervoor of voor een gevoelige urineblaas gebruiken, kijken beter uit naar inlegkruisjes met een extra bescherming zodat ze zich steeds vrouwelijk en fris blijven voelen. Om beter te begrijpen wat er met je lichaam gebeurt, lees "Help, de baby is geboren maar de veranderingen in mijn lichaam stoppen niet" en verzamel meer informatie over hoe kleine urineverliezen onder controle houden.
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Inlegkruisjes en maandverbanden van het merk Always laten je toe je elke dag opnieuw weer droog, fris en vol vertrouwen te voelen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador