De perfecte doekjeshouder maken

De perfecte doekjeshouder maken

Op zoek naar iets om maandverband in mee te nemen? Zin in meer laat zien hoe we een handig etui maken.


We nemen ons Always-maandverband overal met ons mee: het zit in onze handtas als we ongesteld zijn, maar ook tijdens de rest van de maand, gewoon voor alle zekerheid. Om het verband te beschermen, gemakkelijk terug te vinden, maar vooral om te vermijden dat we het per ongeluk samen met onze portemonnee tevoorschijn halen, knutselen we een licht en trendy opbergetui.

Voortdurend in onze handtas rommelen om te vinden wat we zoeken?
Dat kennen wij vrouwen maar al te goed. Het wordt echter een heel ander verhaal als we op zoek gaan naar maandverband dat helemaal onderin onze tas zit, vooral als dan blijkt dat het beschadigd is of erger nog, niet meer in de verpakking zit! Niet makkelijk om in zo'n situatie discreet te blijven!!
Zo maken we op een eenvoudige manier een opbergetui voor maandverband en inlegkruisjes van Always.

Dit hebben we nodig:

  • Een doorschijnend plastic zakje (met velcrosluiting)
  • Masking tape (decoratieve Japanse plakband), 2 of 3 verschillende om kleuren en motiefjes te combineren
  • Een mooie knoop, garen en een middelgrote naald om de knoop op het zakje te naaien
  • Vernislijm en een plat penseel
  • Een cutter en een schaar

Stap 1: masking tape

Aan de onderkant van het zakje rollen we de masking tape in één stuk uit over de hele lengte van de voor- en achterkant. Hetzelfde doen we op de flap (buitenkant) van het zakje, eventueel in een ander motiefje.

Always Ultra Silk maandverband
Always Ultra Silk Collection Zachter
(14)

Always Ultra Silk Maandverband

Ontdek nu!

Stap 2: vernislijm

We brengen met het penseel een laagje vernislijm op het zakje aan, zodat de plakband goed blijft zitten en gaat glanzen. Dan laten we het zakje drogen.

Stap 3: sluitknoop

Met de cutter snijden we de masking tape op de velcro weg. De knoop naaien we als fraai detail op de buitenste flap ter hoogte van de sluiting.

Het resultaat is een supervrouwelijk en heel handig etui om het nieuwe Always Infinity-maandverband overal mee naartoe te nemen! Dankzij de InfinicelTM-technologie absorbeert het meer dan 10 keer zijn gewicht, terwijl het onzichtbaar blijft. Kortom, net zo ingenieus als ons nieuwe opbergetui!


Zo chic mijn Always-etui!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador