De perfecte doekjeshouder maken

De perfecte doekjeshouder maken

Op zoek naar iets om maandverband in mee te nemen? Zin in meer laat zien hoe we een handig etui maken.


We nemen ons Always-maandverband overal met ons mee: het zit in onze handtas als we ongesteld zijn, maar ook tijdens de rest van de maand, gewoon voor alle zekerheid. Om het verband te beschermen, gemakkelijk terug te vinden, maar vooral om te vermijden dat we het per ongeluk samen met onze portemonnee tevoorschijn halen, knutselen we een licht en trendy opbergetui.

Voortdurend in onze handtas rommelen om te vinden wat we zoeken?
Dat kennen wij vrouwen maar al te goed. Het wordt echter een heel ander verhaal als we op zoek gaan naar maandverband dat helemaal onderin onze tas zit, vooral als dan blijkt dat het beschadigd is of erger nog, niet meer in de verpakking zit! Niet makkelijk om in zo'n situatie discreet te blijven!!
Zo maken we op een eenvoudige manier een opbergetui voor maandverband en inlegkruisjes van Always.

Dit hebben we nodig:

  • Een doorschijnend plastic zakje (met velcrosluiting)
  • Masking tape (decoratieve Japanse plakband), 2 of 3 verschillende om kleuren en motiefjes te combineren
  • Een mooie knoop, garen en een middelgrote naald om de knoop op het zakje te naaien
  • Vernislijm en een plat penseel
  • Een cutter en een schaar

Stap 1: masking tape

Aan de onderkant van het zakje rollen we de masking tape in één stuk uit over de hele lengte van de voor- en achterkant. Hetzelfde doen we op de flap (buitenkant) van het zakje, eventueel in een ander motiefje.

Stap 2: vernislijm

We brengen met het penseel een laagje vernislijm op het zakje aan, zodat de plakband goed blijft zitten en gaat glanzen. Dan laten we het zakje drogen.

Stap 3: sluitknoop

Met de cutter snijden we de masking tape op de velcro weg. De knoop naaien we als fraai detail op de buitenste flap ter hoogte van de sluiting.

Het resultaat is een supervrouwelijk en heel handig etui om het nieuwe Always Infinity-maandverband overal mee naartoe te nemen! Dankzij de InfinicelTM-technologie absorbeert het meer dan 10 keer zijn gewicht, terwijl het onzichtbaar blijft. Kortom, net zo ingenieus als ons nieuwe opbergetui!


Zo chic mijn Always-etui!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Nooit genoeg tijd om ‘s morgens een gezonde lunch te bereiden? Plan klaar-om-mee-te-nemen lunches die je in een flits maakt en zowel overheerlijk sma...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Blijven lachen, liefste puberouder

Blijven lachen, liefste puberouder

Blijven lachen, liefste puberouder

En plots is je schattige lagereschoolkind een puber. Niemand zei dat het makkelijk zou zijn. Maar zo moeilijk? O la la … Geen paniek, je bent niet alleen. En er is een manier om het met zo weinig mogelijk kleerscheuren aan te pakken: positive parenting. Vrij vertaald: mama of papa zijn met een open hart en engelengeduld. En dat voor het goede doel – je opstandige of apathische tiener helpen opgroeien tot een stabiele en gelukkige volwassene.