Geen menstruatieonderbroeken meer! Maak een eind aan doorlekken

Geen menstruatieonderbroeken meer! Maak een eind aan doorlekken

Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je favoriete onderbroek wordt verpest door lekkend maandverband. Met de juiste maat en vorm heb je nooit meer last van doorlekken.


We weten allemaal hoe het is om je ondergoed onder de kraan uit te moeten spoelen. Lekkend maandverband is zo'n universeel probleem dat we bij voorbaat al verwachten dat het zal gaan gebeuren en ons er dus op voorbereiden. En juist daarom heb je een stapeltje 'menstruatieonderbroeken' in de kast liggen, om te voorkomen dat je favoriete ondergoed direct de prullenbak in kan. Na een tijdje wordt doorlekken zo normaal dat je het simpelweg accepteert. Maar dat hoeft niet. Want met het gepaste maandverband voorkom je doorlekken. Het maandverband biedt bescherming op de plekken waar jij het nodig hebt, verschuift niet en voorkomt doorlekken. Als je maandverband niet meer doorlekt, betekent dat ook dat je dat mooie kanten ondergoed de hele maand door kan dragen. En hoef je je geen zorgen te maken om je maandverband waardoor je je de hele dag zelfverzekerd voelt. Het belangrijkste is dat de maat van je maandverband bij je lichaam en menstruatie past. Ieder vrouw is anders, dus waarom zou maandverband dan voor iedereen hetzelfde moeten zijn?

Always Discreet

€2,00

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Always Ultra maandverbanden zijn beschikbaar in vier verschillende maten die bij jouw drukke levensstijl en unieke lichaam en menstruatie passen. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven welke maat het is, dus je hoeft in de winkel niet lang te zoeken. Daarnaast hebben alle varianten maandverband SecureGuard beschermrandjes en een vochtabsorberende gel zodat je comfortabel, droog en en beschermd blijft tegen lekjes. Wat vind je van Always? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tania

Tania

gemeld

Altijd in mijn handtas aanwezige!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina