Hoe jezelf verwennen tijdens je menstruatie?

Hoe verwen je jezelf tijdens je menstruatie?

Jezelf verwennen en de tijd nemen voor je lichaam is belangrijk. Ontdek wat je kan doen als je een paar minuten of langer heeft om je gelijk beter te voelen.


Eet gezond en drink veel water
Eet een heleboel wortelen, appelsienen en abrikozen en ander geel en oranje fruit en groenten. Spinazie en groene bladgroenten zijn gewoon prachtig, alsook tomaten, noten, zalm en andere vette vis. Drink eveneens ongeveer 11/2 l water per dag.

Doe aan lichaamsbeweging en ga wandelen
Hoewel je denkt dat languit liggen op de sofa een goed idee is, is een flinke wandeling of een beetje fietsen een veel betere optie. Geniet van de frisse lucht, maar draag een hoed, zonnebril en gebruik een SPF huidbeschermingsproduct op de blootgestelde delen om je huid tegen de schadelijke zonnestralen te beschermen.

Geef een lekker geurtje aan je interieur
Bepaalde parfums hebben het gevoel van welzijn al aangetoond. Misschien zijn bekende aroma's zoals koffie of vers brood, dit wel voor jou. Ook nog, buiten het feit dat ze er leuk uitzien, kan een bloemenboeket een aangename geur geven aan de lichtvolle kamer.

Ontspannen met muziek
Muziek kan ervoor zorgen dat je angst afneemt en je humeur verbetert. Ga op zoek naar een comfortabele plaats waar je kan uitrusten en luister naar ontspannende muziek, zelfs met koptelefoon. Concentreer je volledig op de muziek en laat je geest volledig ontspannen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Neem een bad
Een warm bad met muziek en kaarsen is een uiterst verwennende ervaring. Er bestaat niets beter dan dat.

Geniet van een kopje kruidenthee
Een warm drankje, zoals kamillethee, kan ongelooflijk ontspannend zijn.

Ga vroeg naar bed
Ben je moe? Volwassenen hebben tussen 7 en 9 uren nachtrust nodig. Heb je niet voldoende nachtrust, dan kan een dutje helpen je humeur, je waakzaamheid en je prestatie verbeteren. Bovendien, overweeg om vroeg naar bed te gaan zodat je voldoende nachtrust hebt en de energie opstapelt die je nodig hebt om het hoofd te bieden aan je menstruatie.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina