Je mooi en sexy zwanger voelen

Je mooi en sexy zwanger voelen

Als je vroeger in verwachting was, dan moest je misvormde jurken en bloesen dragen. Tijdens je zwangerschapsperiode voelde je je dus niet echt vrouwelijk. Vandaag zijn de tijden echter veranderd. Een zwangere vrouw kan zich vrouwelijk en zeker en vast ook zeer sexy voelen: want is een zwangere vrouw niet het mooiste wat er bestaat?


In verwachting van een mooie, sexy zwangerschap

Verzorg je garderobe

In verwachting: het eerste wat je moet doen, is jezelf wat nieuwe kledij aanschaffen die de magnifieke vormen van een zwangere vrouw benadrukt. Dat kan je doen via vriendinnen die zwanger geweest zijn of door eens goed te gaan shoppen in de betere zwangerschapswinkel.

Je nieuwe boezem is een van de troeven van je zwangerschap, zet die dus goed in de verf door bijvoorbeeld getailleerde hemden, truien en nauwaansluitende T-shirts met V-hals te dragen. Je kan zelfs bovenstukken dragen die strak rond de borsten zitten maar wijder rond de zwangere buik, zo creëer je een sexy look zonder vulgair over te komen.

De grootste troef van je zwangerschap is natuurlijk je mooie ronde buik: wees er trots op dat je in verwachting bent en laat je zwangere buik zien! Je kan je buik op een heel eenvoudige manier in het middelpunt van de belangstelling plaatsen door er een band om te binden. Maar er bestaan ook vele andere middeltjes waarmee je dat deel van je zwangere lichaam kan accentueren. Bijvoorbeeld door jeans met lage taille voor zwangere vrouwen en strakke T-shirts te dragen. Waarom draag je geen riem net onder je boezem? Daardoor laat je de ronde vorm van je buik beter uitkomen, waardoor die zeker niet over het hoofd gezien wordt.

Nog een kleine laatste raad: vergeet je zwangerschapslingerie niet. Ja, je bent in verwachting, maar dat is geen reden om enkel sportieve bh’s en omaonderbroeken te dragen. Verschillende winkels hebben nu ondergoedcollecties voor zwangere vrouwen die de buik en boezem stijlvol ondersteunen.

Draag zorg voor jezelf

Om je ook in verwachting sexy te voelen heb je meer nodig dan modieuze kledij die je zelfvertrouwen doet toenemen, maar het is wel een goed begin. je mooi en sexy zwanger voelenHet is minstens even belangrijk om hetgene dat onder die kleren zit, goed te verzorgen.
Zou jij je nog sexy voelen als je je negen maanden niet geëpileerd hebt of een heel droge huid hebt? Helemaal niet! Verzorg dus je benen en epileer ze precies zoals je voor de zwangerschap deed.
Wanneer je buik te dik is om jezelf nog te kunnen scheren of epileren, vraag dan zeker hulp aan je partner!

Ook de hydratatie van de huid mag je zeker niet uit het oog verliezen als je in verwachting bent. Omdat je enkele zwangerschapkilo’s bijkomt, wordt je huid uitgerekt en moet die dus voldoende gehydrateerd worden. Breng dus een hydraterende crème aan op je buik, je boezem en je bovenbenen, kortom overal waar de zwangerschapsstriemen graag huis houden. Je zal zien, hoe goed het doet! Een evenwichtige voeding en 1,5 à 2 liter water per dag is zeker even belangrijk om je goed in je vel te voelen: je zal je gezonder en levendiger voelen, en dat moet wel sexy zijn.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
De juiste voeding voor een goede gezondheid

De juiste voeding voor een goede gezondheid

De juiste voeding voor een goede gezondheid

Met gezonde, evenwichtige voeding boek je pure gezondheidswinst. Door gezond te eten verminder je immers niet alleen het risico op diabetes, obesitas, hart- en vaatziekten en kanker, je krijgt ook meer energie én je gaat er beter uitzien.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Enkele tips voor gezonde voeding

Enkele tips voor gezonde voeding

Enkele tips voor gezonde voeding

Alle nieuwste trends op gebied van gezond eten en leven proberen bijhouden, is voldoende om je hoofd te doen tollen. Hoe meer informatie we krijgen, hoe minder zeker we zijn over wat we horen te doen en laten om ons gezond te voelen. Zin in meer brengt je terug op het juiste pad met de volgende tips over een gezonde leefstijl.