Eén maat past niet iedereen

Eén maat past niet iedereen

We weten dat vrouwen hun eigen unieke vorm en gestalte hebben. Wij zijn lang of klein en slank of volslank. Er zijn blondines, brunettes en roodharigen. Ze kopen schoenen volgens hun schoenmaat en specifieke wensen; en zo gaat het ook bij het kopen van kleding en ondergoed.


Bij het kopen van bh's bijvoorbeeld, zoeken vrouwen naar comfort en ondersteuning. Zij weten dat een verkeerde maat kopen voor problemen kan zorgen. Een verkeerde keuze kan ongemak en gezondheidsproblemen veroorzaken. Bh´s zijn vrij intieme en persoonlijke kledingstukken, en worden dan ook zorgvuldig gekozen. Maar heb je ooit al bij het volgende stilgestaan… Waarom genoegen nemen met ‘Eén maat voor iedereen’ wanneer je een maandverband kiest? Waarom genoegen nemen met een gewoon maandverband? Waarom tevreden zijn met minder, als je meer verdient?

Bij Always, is jouw comfort onze prioriteit. We hebben goed nagedacht over wat je allemaal nodig hebt en vertellen je graag de laatste nieuwtjes over ons Always Ultra assortiment maandverbanden.

Always Ultra biedt zes varianten in vier maten. Op onze verpakking wordt duidelijk de grootte aangegeven, zodat je snel kunt zien welk maandverband het beste bij jou past. Bovendien bieden de SecureGuard beschermrandjes van Always Ultra je bescherming, terwijl je nauwelijks merkt dat je het draagt… het is bijna alsof ons maandverband onzichtbaar is.

Always Discreet

€2,00

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Er is nog meer. We hebben ons maandverband zorgvuldig aangepast zodat het aan jouw wensen en eisen voldoet. Dus of je nu een lichte, middelmatige of hevige menstruatie hebt, zowel overdag als ‘s nachts, wij hebben het geschikte maandverband voor jou. Kiezen is nu nog gemakkelijker dankzij de duidelijke (nummer)markering op de verpakking. Onze filosofie is eenvoudig: een betere pasvorm betekent betere bescherming voor jou.

Vind jouw maandverband met Always MyFit hier

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina