Zo ga je om met urineverlies

Zo ga je om met urineverlies

Ondanks dat het een veelvoorkomend probleem is, vinden velen onder ons urine-incontinentie een lastig gespreksonderwerp.


Urineverlies treft tot 1 op 3 vrouwen. Desondanks lijkt het één van de laatste taboes in onze maatschappij te zijn.

Je hoeft je niet te schamen voor incontinentie

Vrouwen die last hebben van urineverlies voelen zich vaak te beschaamd om erover te praten. Ze houden het stil en spreken er met niemand over, zelfs niet met hun huisarts of gynaecoloog.

Ze passen in plaats daarvan hun leven aan om ongemakkelijke ongelukjes te vermijden. Dat kan op zijn beurt een sneeuwbaleffect hebben op hun sociale leven en zelfvertrouwen - of het nu actief bewegen of lange ritten in de auto betreft.

Dit is zo zonde. Want vrouwen die wel hulp zoeken, komen er al snel achter dat er niet alleen heel veel vrouwen zijn met precies dezelfde problemen, maar ook dat er allerlei hulp te verkrijgen is.

Incontinentie: lijd niet in stilte

Er zijn allerlei manieren om de effecten van een gevoelige blaas op het dagelijkse leven te minimaliseren en veel vrouwen zien dramatische verbeteringen nadat ze oefeningen om hun bekkenbodem te verstevigen beginnen te doen.

Hier vind je hulp

Praat met je huisarts als je last hebt van urine-incontinentie zodat je de hulp die je nodig hebt kan krijgen.

Het is ook belangrijk om je geen zorgen te maken. De nieuwe incontinentiebescherming van Always Discreet kan je de incontinentieoplossing helpen vinden die bij jou past, zodat je zwakke blaas je niet in de weg hoeft te staan. Of jouw lekjes het resultaat zijn van aandrangincontinentie, stressincontinentie, of beiden, de inlegkruisjes, maandverbanden en ondergoed van Always Discreet helpen ervoor zorgen dat ongewenste lekjes helemaal niet zo erg zijn!

Praat jij over incontinentie?

We willen het dolgraag horen! Misschien heb je een tip die andere vrouwen de moed geeft om hierover te spreken?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

De 10 geboden van zelfvertrouwen

De 10 geboden van zelfvertrouwen

De 10 geboden van zelfvertrouwen

Je mag dan wel de perfecte job, de perfecte relatie en het perfecte huis hebben, je kunt er nooit ten volle van genieten als je niet stevig in je schoenen staat. Volg deze tien wegwijzers naar een leven vol zelfvertrouwen!

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

De meeste mensen kennen de ziektebestrijdende eigenschappen van antioxidanten. Ze bevatten nuttige stoffen die cellen beschermen tegen schade die doo...

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Soorten urineverlies

Soorten urineverlies

Soorten urineverlies

Je hebt verschillende soorten incontinentie: stressincontinentie, aandrangincontinentie, overloopincontinentie of een gecombineerde vorm van urineverlies.

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow