Zo ga je om met urineverlies

Zo ga je om met urineverlies

Ondanks dat het een veelvoorkomend probleem is, vinden velen onder ons urine-incontinentie een lastig gespreksonderwerp.


Urineverlies treft tot 1 op 3 vrouwen. Desondanks lijkt het één van de laatste taboes in onze maatschappij te zijn.

Je hoeft je niet te schamen voor incontinentie

Vrouwen die last hebben van urineverlies voelen zich vaak te beschaamd om erover te praten. Ze houden het stil en spreken er met niemand over, zelfs niet met hun huisarts of gynaecoloog.

Ze passen in plaats daarvan hun leven aan om ongemakkelijke ongelukjes te vermijden. Dat kan op zijn beurt een sneeuwbaleffect hebben op hun sociale leven en zelfvertrouwen - of het nu actief bewegen of lange ritten in de auto betreft.

Dit is zo zonde. Want vrouwen die wel hulp zoeken, komen er al snel achter dat er niet alleen heel veel vrouwen zijn met precies dezelfde problemen, maar ook dat er allerlei hulp te verkrijgen is.

Incontinentie: lijd niet in stilte

Always Discreet

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Er zijn allerlei manieren om de effecten van een gevoelige blaas op het dagelijkse leven te minimaliseren en veel vrouwen zien dramatische verbeteringen nadat ze oefeningen om hun bekkenbodem te verstevigen beginnen te doen.

Hier vind je hulp

Praat met je huisarts als je last hebt van urine-incontinentie zodat je de hulp die je nodig hebt kan krijgen.

Het is ook belangrijk om je geen zorgen te maken. De nieuwe incontinentiebescherming van Always Discreet kan je de incontinentieoplossing helpen vinden die bij jou past, zodat je zwakke blaas je niet in de weg hoeft te staan. Of jouw lekjes het resultaat zijn van aandrangincontinentie, stressincontinentie, of beiden, de inlegkruisjes, maandverbanden en ondergoed van Always Discreet helpen ervoor zorgen dat ongewenste lekjes helemaal niet zo erg zijn!

Praat jij over incontinentie?

We willen het dolgraag horen! Misschien heb je een tip die andere vrouwen de moed geeft om hierover te spreken?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!