Zomerstijlen om er een hele zomer stralend uit te zien!


Beauty
10/05/2021
Wat is het geheim waardoor we een betoverend lichaam kunnen hebben, en waarmee we fier op het strand kunnen pronken? Een lichaam dat bovendien zowel aan de buitenkant als de binnenkant stevig en gezond is? Het geheim is uiteraard geen geheim.

Met een geschikt dieet, de juiste evenwichtige voeding en voldoende beweging behalen we allen die gewenste resultaten. Vele mensen vergeten ook dat bijvoorbeeld zichtbaar gezond haar ons zelfvertrouwen kan opkrikken. We zien er goed en gezond uit, en dat zorgt op zijn beurt dat we een heerlijk welzijnsgevoel ervaren. Veel haar hebben, dat is leuk, maar vergt ook veel werk. Wist u bijvoorbeeld dat vochtigheid de kans op kroeshaar enorm verhoogt? Dit zorgt voor gekrulde lokken in het haar, waardoor ons haar 3x kwetsbaarder is dan normaal!

Dit betekent dat voordat we naar het strand gaan - waar ons haar blootgesteld wordt aan hitte en zout water - we best zorgen dat we reeds een gewoonte gemaakt hebben van een goede haarverzorging, zodat onze haren gezond zijn tot in de wortel. Ongeacht wat de warme temperaturen voor ons in petto hebben, haren die er gezond uitzien kunnen ons uiterlijk enkel maar verfraaien. Pantene Pro-V belooft zichtbaar gezonde haren tot in de wortels, die zich verder op gezonde wijze ontwikkelen. Of we nu van de bezienswaardigheden genieten, profiteren van zee en strand of we ons in de natuur bevinden: onze selfies zullen het nodige bewijsmateriaal leveren!

Zo gaan we te werk:

1)
Breng uw haar bovenaan uw hoofd tezamen in een elegante paardenstaart, en centreer ze op de top van het hoofd. De basis van onze paardenstaart moet strak zijn, maar toch soepel blijven. Fixeer de basis van de paardenstaart met een elastiekje.
Tip: het haar moet altijd vanaf de basis gewassen en gevoed worden voor een perfecte zorg.

2)
Rol en vlecht de paardenstaart in elkaar om een knot te maken en bevestig deze met behulp van enkele spelden.

3)
Trek de bovenste lok van de knot naar boven om extra volume te geven als u dat wenst.


4)
U bent elegant, en uw stijl is prachtig.

Tip van de expert:
Voor sterk haar, die het strand echt waard is, brengen we conditioner aan en leggen ons haar in een mooie en sierlijke haarknot.